Ultima oră
Jesus Navas a semnat pe viaţă Jesus Navas a semnat pe viaţă
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”

Andrei Ivan, în culmea fericirii după ce a „ucis” Mioveniul: „Mă motivează de la meci la meci”

CS Universitatea Craiova Publicat de Răzvan Cîrceag pe 30 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20448983/1/universitatea-craiova-cs-mioveni-liga-1-casa-pariurilor-30-10-2021-2.jpg

Andrei Ivan a reuşit cel mai bun meci al carierei şi, implicit, cea mai bună partidă de când evoluează în Casa Liga 1. Atacantul în vârstă de 24 de ani a marcat patru din cele cinci goluri ale Universităţii Craiova, în victoria oltenilor cu 5-2, cu CS Mioveni. 

Datorită acestor goluri, Ivan a devenit al doilea cel mai bun marcator al campionatului României, cu opt reuşite. Pe primul loc este Jefté Betancor, de la Farul Constanţa, cu un gol mai mult decât Ivan. 

„Sunt foarte fericit că am câştigat, că am luat cele trei puncte şi că am marcat. Au revenit, ne-au egalat la 2-2, dar am intrat cu avantaj la pauză şi asta ne-a dat mai mult curaj.

Am exersat la antrenament, am marcat 10 din 10 la antrenament şi azi era normal să bat. Şi la meciul cu Chindia eram tot eu, dar l-am lăsat pe Dan pentru că am obţinut eu penalty.

Suntem o familie foarte unită, ne înţelegem foarte bine, suntem uniţi în teren şi asta contează cel mai mult. Sper să joc bine şi să mă bat la titlu cu Universitatea Craiova. Momentan nu mă gândesc la plecare. Vreau să rămân la Universitatea, să câştig un trofeu şi după aceea o să vedem ce o să fie.

(n.r. Laurenţiu Reghecampf) Are încredere foarte mare în mine, mă motivează de la meci la meci şi asta e foarte important pentru mine”, a spus Andrei Ivan la finalul meciului.

 

mail-share icon Email
viewscnt