Ultima oră
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!

Andrei Raţiu i-a impresionat pe jurnaliştii de la Marca: ”A reuşit să-l ţină în frâu pe Vinicius!”

Stranieri Publicat pe 6 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21373793/1/profimedia-0820092403.jpg

Andrei Raţiu şi-a făcut debutul în La Liga cu o prestaţie solidă pentru Rayo Vallecano în remiza albă din derby-ul local cu Real Madrid. Internaţionalul român a fost integralist şi s-a remarcat prin felul în care s-a descurcat în duelurile 1 vs. 1 cu Vinicius, unul dintre cei mai buni fotbalişti ai planetei, chiar dacă starul brazilian nu traversează cea mai bună formă a sa.

Andrei Raţiu, lăudat de Marca

Evoluţia lui Raţiu a fost lăudată inclusiv de către celebra publicaţie spaniolă Marca, care a spus despre fundaşul dreapta că s-a descurcat remarcabil în faţa lui Vinicius, pe care ”a reuşit să îl ţină în frâu”.

”Să-ţi faci debutul în Primera şi să vezi chipuri ca al lui Vinicus este o provocare uriaşă . Dar Raţiu s-a descurcat. Remarcabil. Fundaşul român a avut una dintre acele seri pe care o păstrezi pentru totdeauna în memorie.

A reuşit să-l ţină în frâu pe brazilian, iar imaginea a fost sprintul pe care l-a câştigat în faţa brazilianului la jumătatea reprizei secunde. Raţiu a fost cel mai rapid jucător din liga secundă, la Huesca, sezonul trecut, şi pe Bernabéu şi-a arătat întregul potenţial”, a notat Marca cu privire la Andrei Raţiu.

De asemenea, jurnaliştii spanioli au precizat că ”duelul a fost frenetic pe tot parcursul jocului şi Rayo a rezistat atacurilor în valuri ale lui Vinicus, care a încercat totul, dar nu l-a putut depăşi. Meciul s-a încheiat la egalitate 0-0, iar marcajul lui Raţiu la vedeta formaţiei blanco a fost esenţial”.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele