Ultima oră
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”
Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”
Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală

Antrenorul care este la un telefon distanţă de a semna cu Universitatea Craiova: „Aştept să mă sune”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 11 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21555773/1/universitatea-craiova-rapid-bucuresti-play-off-superliga-superbet-30-03-2024-1.jpg

După ce s-a vehiculat, în presă, că bulgarul va părăsi formaţia olteană abia la sfârşitul sezonului, se pare că Mihai Rotaru nu a mai avut răbdare cu tehnicianul. Anunţul a fost făcut pe reţelele de socializare de către Universitatea Craiova. 

Universitatea Craiova o înâlneşte pe Farul, vineri, de la 20:30, în cadrul rundei cu numărul 4 din play-off. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. La confruntarea împotriva campioanei României pe bancă se va afla interimarul Dragoş Bon.

Costel Gâlcă aşteaptă telelefonul de la Rotaru: „Eu sunt interesat”

Universitatea Craiova este în căutare de antrenor pentru finalul campionatului, iar pe lista lui Mihai Rotaru se află şi Coste Gâlcă, care este liber de contract din noimebrie după despărţirea de formaţia Radomiak Radom.

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a vorbit despre posibilitatea de a semna cu trupa din Bănie şi a dezvăluit că aşteaptă să fie sunat de oficialii Universităţii Craiova pentru a semna. Gâlcă a mai vorbit şi despre obiectivul oltenilor şi consideră că aceştia trebuie să se bată pentru locul 2 în primul rând.

„Eu sunt interesat, dar deocamdată aştept să mă sune cineva. Există deschidere din partea mea. (n.r. Aţi putea lucra cu domnul Rotaru? Schimbă destul de des antrenori...) Schimbă, da... pe undeva e normal. Investeşte foarte mulţi bani şi vrea performanţă.

Universitatea Craiova n-a mai luat de mult timp campionatul.Trebuie să existe o colaborare bună între antrenor şi tot ce este în club pentru a lua titlul. Ideea este să se bată pentru locul 2 în meciurile rămase. Ok, poţi să te gândeşti la titlu, dar... trebuie să prinzi locul 2. Este mult mai realizabil acest obiectiv acum”, declarat Costel Gâlcă pentru iAmsport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri