Ultima oră
Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami
Partea la care Dinamo a excelat în acest sezon. Conducerea a făcut un adevărat miracol | EXCLUSIV Partea la care Dinamo a excelat în acest sezon. Conducerea a făcut un adevărat miracol | EXCLUSIV
Dinamo are un buget uluitor | EXCLUSIV Dinamo are un buget uluitor | EXCLUSIV
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-0, în direct la Prima Sport 1! Popa înscrie în startul partidei VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-0, în direct la Prima Sport 1! Popa înscrie în startul partidei
Sabrina Voinea, medalie europeană de argint, în finala la bârnă Sabrina Voinea, medalie europeană de argint, în finala la bârnă
VIDEO | Gafă de proporţii în Ţările de Jos. Crainicul stadionului echipei Roda Kerkrade a anunţat eronat promovarea clubului în primul eşalon. Suporterii au invadat terenul VIDEO | Gafă de proporţii în Ţările de Jos. Crainicul stadionului echipei Roda Kerkrade a anunţat eronat promovarea clubului în primul eşalon. Suporterii au invadat terenul

Antrenorul Corvinului, ipoteză interesantă după demisia lui Adi Mutu: „ Nu e normal!”

CFR Cluj Publicat pe 3 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21546644/1/cs-corvinul-1921-hunedoara-fc-cfr-1907-cluj-cupa-romaniei-betano-sefrturi-de-finala-02-04-2024.jpg

Echipa de liga secundă Corvinul Hunedoara a eliminat din Cupa României, formaţia CFR Cluj, de care dispus cu scorul de 4-0, producând surpriza sferturilor.

Clujenii au rămas în zece oameni încă din minutul 11, când Tachtsidis a fost eliminat după o intrare la Marius Lupu, însă în minutul 27 Peter Michael a scăpat singur cu portarul advers şi nu a putut să îl învingă, iar din cornerul rezultat, Muhar a trimis în bara transversală, cu o lovitură de cap.

Gazdele au intrat la pauză în avantaj, după şutul lui Lică, din minutul 43. Marius Coman a majorat avantajul hunedorenilor în minutul 50, iar în minutul 67 Pîrvulescu a înscris cel mai frumos gol al meciului cu un şut superb la vinclu. 

Scorul final a fost marcat de Pop, care a închis tabela marcând cu o lovitură de cap în ultimul minut, 90+2.

Florin Maxim a reuşit cea mai mare performanţa a carierei sale, eliminând formaţia care a cucerit 8 titluri de campioană în ultimii 15 ani.

Ipoteză Şoc a lui Forin Maxim, după demiterea lui Adi Mutu: „Jucătorii au tendinţa să elimine antrenorul”

Miercuri dimineaţa, Adi Mutu a anunţat că şi-a dat demisia de la CFR. Antrenorul susţine că nu a putut să treacă peste această umilinţă. 

Tehnicianul Corvinului a aruncat o ipoteză şoc după demisia lui Mutu. Florin Maxim consideră că jucătorii l-ar fi „sabotat” pe fostul atacant al naţionalei, argumentând acest aspect prin eliminarea lui Tachtsidis, care şi-a lovit adversarul cu cotul.

„Am vorbit, dar ce să mai vorbeşti…?! Am vorbit şi cu Bebe Pătraşcu, cu băieţii din stafful lui. După meci, ne-au felicitat, ne-am strâns în braţe şi le-am urat drum bun. Ce altceva să mai discuţi după scorul ăsta?! Mutu era foarte supărat. Din punctul meu de vedere, a făcut o greşeală că şi-a dat demisia.

El îi atenţionase pe jucători şi la conferinţa de dinainte de joc. Mă rog, uneori jucătorii au tendinţa să elimine antrenorul crezând că el e răul. Vi se pare normal gestul lui Tachtsidis? Nu e normal la experienţa lui să-i dai unuia cu pumnul în gură.” , a spus antrenorul hunedorenilor, citat de iamsport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele