Ultima oră
E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%” E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%”
FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Naţionala Ţărilor de Jos şi-a anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Naţionala Ţărilor de Jos şi-a anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman

Fără precedent! Unde vor sta suporterii CFR-ului la meciul cu FCSB

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 2 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21578625/1/fc-cfr-1907-cluj-sa-as-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-21-12-2023.jpg

FCSB o va întâlni pe CFR Cluj, sâmbăta viitoare, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Cu ocazia acestei partide, FCSB va fi premiată pentru titlul cucerit în acest sezon. Deja s-au vândut peste 30.000 de bilete şi se anunţă o asistenţă record pe Arena Naţională.

Pentru a evita zonele tampon, care de obicei ocupă câteva mii de locuri, conducerea formaţiei bucureştene a luat o decizie fără precedent. Mihai Stoica a declarat că fanii CFR-ului vor sta la VIP.

"Ne paşte un record, pentru că nu va mai exista zonă tampon. Va fi foarte, foarte mică, pentru că vor fi puţini suporteri de la CFR şi îi vom pune în nişte condiţii speciale, la VIP, ca să putem folosi şi peluza cealaltă. Va fi o scenografie grandioasă, zic eu", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele