Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Anunţ îngrijorător al lui Aguero: ”Poate sunt pozitiv, dar nici măcar nu ştiu. Stau închis în casă şi n-o pot infecta decât pe ea”

Premier League Publicat de Răzvan Stîngă pe 1 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19349550/1/sergio-aguero-2.jpg

Sergio Aguero se teme pentru viaţa lui şi a familiei sale. Atacantul lui Manchester City îşi face griji că ar putea să contacteze virusul dacă Premier League se va relua; şi l-ar putea da mai departe. În acelaşti timp, chiar dacă a stat izolat pe timpul pandemiei, Aguero se întreabă dacă nu cumva a luat virusul în cele câteva ieşiri din casă.

Situaţia este aceeaşi şi în cazul celorlalţi colegi ai săi. Îşi pun aceleaşi întrebări, cu privire la coronavirus, care a oprit lumea în loc. ”Majoritatea jucătorilor se tem, pentru că au copii acasă şi familii. Sunt doar cu prietena mea şi nu intru în contact cu alte persoane. Stau închis în casă şi n-o pot infecta decât pe ea. Există persoane asimptomatice care te pot îmbolnăvi, de aceea şi rămân în izolare. Poate că sunt pozitiv, dar nici măcar nu ştiu. Am vorbit cu colegii mei, şi ei sunt destul de impacientaţi şi foarte sceptici.  

Dacă se infectează un fotbalist, ce se întâmplă atunci cu noi, cu campionatul? Sper că se va descoperi curând un vaccin contra coronavirusului pentru a se termina cu toată povestea asta groaznică”, a declarat Sergio Agüero pentru postul TV argentinian ”El Chiringuito”, citat de gsp.ro.

În Anglia, au fost depistaţi pozitiv foarte mulţi fotbalişti. De altfel, situaţia este una complicată la nivelul întregii societăţi. Este una dintre cele mai afectate state din Europa din cauza COVID-19.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele