Ultima oră
Mihai Rotaru s-a dezlănţuit după egalul cu Farul: ”În Bănie, i se spune «Hoţegan»”

Mihai Rotaru s-a dezlănţuit după egalul cu Farul: ”În Bănie, i se spune «Hoţegan»”
Mitriţă, la echipă naţională? ”Ar fi bun, chiar dacă nu ar juca titular!” | VIDEO EXCLUSIV Mitriţă, la echipă naţională? ”Ar fi bun, chiar dacă nu ar juca titular!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Aston Villa - Liverpool 3-3. ”CormoraniI” au avut două goluri avans până pe final VIDEO | Aston Villa - Liverpool 3-3. ”CormoraniI” au avut două goluri avans până pe final
VIDEO | Barcelona - Real Sociedad 2-0. Catalanii revin pe locul secund în La Liga VIDEO | Barcelona - Real Sociedad 2-0. Catalanii revin pe locul secund în La Liga
Irina Begu, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Roma. Românca a luat doar 3 game-uri Irina Begu, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Roma. Românca a luat doar 3 game-uri
VIDEO | Gică Hagi vrea să ia măsuri drastice! ”A fost frumos la Farul, s-a plătit bine” VIDEO | Gică Hagi vrea să ia măsuri drastice! ”A fost frumos la Farul, s-a plătit bine”

Anunţ şocant! Echipa din Superliga care nu şi-a depus licenţa pentru cupele europene

Superliga Publicat de Vlad Militaru pe 19 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21529084/2/superliga-bun.jpg

În play-out se dă o luptă de totul sau nimic atât pentru salvarea de la retrogradare, cât şi pentru locul 7, care asigură barajul pentru Conference League.

UTA Arad nu a depus licenţa pentru cupele europene

După ce UTA Arad a reuşit să câştige in-extremis partida de pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 4-3, într-un meci de senzaţie al ambelor echipe, fanii arădeni au primit un anunţ dezamăgitor din partea conducerii. UTA nu şi-a depus licenţa pentru cupele europene.

"După discuţii cu domnul Rednic, noi în fiecare an am depus licenţa pentru cupele europene, anul asta am decis să nu depunem. Având în vedere şi moral şi logic, am stabilit împreună cu domnul Rednic că mai important pentru noi este să nu compromitem sezonul următor. Să ne pregătim bine pentru sezonul următor să nu ne trezim că începe campionatul şi n-avem echipă.

Domne, dacă nu intrăm în play-off nu merităm în Europa. Şi este şi normal. Echipele care nu sunt în play-off nu au ce căuta în Europa. Ăsta e principalul criteriu, ca primele echipe ale României să intre în Europa.

Era foarte greu să te califici având în vedere că ai de jucat două baraje. Cu toate că am avut licenţă şi în anul în care am dat barajul de retrogradare. Acum am zis că prioritar e sezonul care urmează. Noi am depus dosarul doar pentru licenţa de Liga 1.

 

Dumneavoastră ştiţi istoricul. Niciodată o echipă din play-out nu a jucat în cupele europene", a declarat Alexandru Meszar, conducătorul "Bătrânei Doamne", pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele