Ultima oră
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea

”Ar fi o lovitură dacă l-ar cumpăra”. Gigi Becali pregăteşte un super transfer la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21551530/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019-4.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, scor 2-0, pe Universitatea Craiova, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

În clasament, FCSB conduce cu 41 de puncte. Bucureştenii sunt urmaţi de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, ambele cu câte 31 de puncte.

Deja cu gândul la cupele europene, Gigi Becali a anunţat că va cumpăra minim 5-6 jucători din sezonul viitor. Fotbaliştii pe care latifundiarul din Pipera a dezvăluit ca i-a luat în vizor sunt Louis Munteanu, atacantul Farului, şi Denis Alibec, care evoluează în prezent în Qatar.

În plus, Becali a mai spus că vrea să mai aducă un atacant din alt campionat, pentru că de aici nu mai are ce să aleagă.

Cei de la Fanatik scriu că alesul patronului de la FCSB este Rafa Mujica, un vârf de 25 de ani ce evoluează în Portugalia, la Arouca.

 

 

Robert Niţă consideră că aducerea jucătorului format la Barcelona ar fi o adevărată lovitură.

  • Atacantul iberic este cotat de Transfermarkt la suma de 5 milioane de euro.

“E un jucător care a făcut junioratul la Barcelona. A jucat pe la echipe din liga a doua din Spania. Dar cred că Segunda Division e mult peste SuperLiga noastră.

E un jucător care în sezonul acesta are 18 goluri şi 3 assist-uri. Poate fi o lovitură. Eu mai am o problemă cu fotbaliştii spanioli aici. Toţi care au ajuns prin România nu au confirmat.

Dar eu mai cred că la cifrele pe care le-am văzut nu va ajunge în România. Tot ce este peste 2 milioane de euro în România sunt bani foarte mulţi. Un jucător la cota asta, la evoluţiile pe care le are, e greu de adus în România.

Dacă vine şi o ofertă din Segunda Division pentru el e concurenţă cu ce e la noi. Având cotă de 5 milioane de euro, nu te poţi aştepta să îl iei cu 600.000 sau 700.000 de euro.

Fiind spaniol şi dă şi randament în prima ligă din Portugalia, eu cred că vor avea o concurenţă serioasă. Ar fi o lovitură dacă l-ar cumpăra, dar un astfel de jucător e greu să ajungă în România”, a declarat Niţă, pentru Fanatik.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele