Ultima oră
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB

Atanas Trică, mesaj superb pentru fanii Craiovei după calificarea din Cupa României: ”Trebuie să ne batem la titlu!”

Cupa României Publicat pe 5 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21411852/1/universitatea-craiova-farul-constanta-cupa-romaniei-betano-5-12-2023.jpg

Universitatea Craiova a învins pe teren propriu, scor 4-0, formaţia Farul Constanţa, într-un meci din grupa D a Cupei României, şi s-a calificat în sferturile Cupei României.

Farul a ratat deschiderea scorului prin Cojocaru, în două rânduri, minutele 11 şi 36, în ambele situaţii intervenind foarte bine portarul Lazar, iar oltenii au reuşit să înscrie în finalul primei reprize – atunci când Baiaram a şutat la poartă şi Koljic a deviat în plasă.

Era minutul 45+1 şi Craiova a intrat cu avantaj minim la cabine. În minutul 52 Baiaram a reuşit să înscrie cu o lovitură de cap din centrarea lui Căpăţînă şi gazdele s-au desprins la două goluri. După numai două minute Kurtic a şutat senzaţional de la distanţă şi a catapultat balonul în vinclul porţii lui Buzbuchi, făcând 3-0.

Scorul final a fost stabilit de Atanas Trică, în minutul 86 şi Craiova, după o victorie cu 4-0, câştigă grupa D a Cupei României, calificându-se în sferturile de finală.

După meci, Atanas Trică, a tras mai multe concluzii. El susţine că Universitatea Craiova trebuie să se bată la titlu. 

”Trebuie să ne batem la titlu!”

”A fost un meci greu, în prima repriză chiar au avut câteva ocazii destul de bune. Sunt fericit că am reuşit să facem un joc bun şi să ne calificăm mai departe în Cupă. Am avut o discuţie cu dânsul (n.r. - Ivaylo Petev) când a venit.

Mi-a zis ca atunci când primesc o şansă să ţin de ea cu ambele mâini. Am intrat, mi-am făcut treaba şi sper să mai joc şi să mai înscriu. Cel mai important e să câştige echipa.

Avem victorii 4 din 4. Trebuie să mergem aşa până la finalul anului pentru că suntem Universitatea Craiova şi doar asta se acceptă aici. Se vede o creştere în joc. Nu contează prin ce moment trecem, trebuie să ne batem la titlu şi la trofee în general. Ăsta este rolul meu, sunt atacant şi trebuie să înscriu în fiecare meci”, a spus Atanas Trică, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele