Ultima oră
Se anunţă nebunie pe Arena Naţională la derby-ul FCSB - CFR Cluj! „Roş-albaştri” vor să bată recordul de audienţă all-time Se anunţă nebunie pe Arena Naţională la derby-ul FCSB - CFR Cluj! „Roş-albaştri” vor să bată recordul de audienţă all-time
LIVE VIDEO | Corvinul - Csikszereda, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel cu miză doar pentru ciucani LIVE VIDEO | Corvinul - Csikszereda, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel cu miză doar pentru ciucani
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”

Atât de departe au ajuns protestele în SUA. LeBron James l-a sunat de urgenţă pe Barak Obama

Baschet Publicat pe 29 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/19464668/1/leb.jpg

Baschetbaliştii LeBron James şi Chris Paul i-au cerut sfatul fostului preşedinte american Barack Obama, în legătură cu situaţia din NBA, după boicotarea unor meciuri în semn de protest faţă de nedreptatea rasială.

Potrivit presei americane, fostul preşedinte este favorabil reluării play-off-ului, cu condiţia ca jucătorii să profite pentru a iniţia măsuri de luptă împotriva discriminării.

Jucătorii echipei Milwaukee Bucks nu s-au prezentat la partida cu numărul 5 din disputa cu Orlando Magic, programată miercuri, după ce un poliţist alb l-a rănit grav prin împuşcare pe un tânăr afro-american, Jacob Blake, la Kenosha, Wisconsin.

Înaintea meciului care i-ar fi putut califica în semifinalele Conferinţei de Est, baschetbaliştii de la Milwaukee Bucks au rămas la vestiare, în timp ce jucătorii de la Orlando Magic erau pe teren, la încălzire. După un timp, şi aceştia din urmă au revenit la vestiare.

Boicotul jucătorilor de la Milwaukee Bucks urma să fie repetat şi de alte echipe, astfel că NBA a decis să amâne toate partidele de miercuri, Milwaukee - Orlando, Houston - Oklahoma City şi Los Angeles Lakers - Portland.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele