Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon
VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului

Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia

Baschet Publicat pe 2 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21578275/1/brittney-griner-tw1.png

Vedeta WNBA Brittney Griner a declarat că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni petrecute într-o închisoare din Rusia, după ce a fost arestată în 2022 pentru acuzaţii legate de droguri, relatează AP.

Griner a vorbit pentru prima dată despre detenţia sa de câteva luni în Rusia în timpul unui interviu de o oră care a fost difuzat miercuri seară pe ABC. Cartea ei de memorii, "Coming Home", urmează să fie lansată la 7 mai.

Griner a fost reţinută după ce a sosit pe un aeroport din Moscova, după ce autorităţile ruse au declarat că o percheziţie a bagajelor sale a scos la iveală cartuşe de vape care ar fi conţinut ulei derivat din canabis.

"Am vrut să-mi iau viaţa de mai multe ori în primele săptămâni", a declarat Griner pentru interlocutoarea sa Robin Roberts. "Am simţit atât de tare că vreau să plec de aici".

Ea s-a hotărât să nu o facă, în parte pentru că se temea că autorităţile ruse nu îi vor reda corpul familiei sale.

Situaţia ei s-a derulat în acelaşi timp cu invadarea Ucrainei de către Rusia şi a sporit şi mai mult tensiunile dintre Rusia şi SUA, sfârşind doar după ce sportiva a fost eliberată în schimbul traficantului de arme rus Viktor Bout.

Griner a declarat că, înainte de a fi eliberată, a fost obligată să scrie o scrisoare preşedintelui rus Vladimir Putin. "M-au obligat să scriu această scrisoare. Era în limba rusă", a spus ea. "A trebuit să cer iertare şi să mulţumesc aşa-zisului lor mare lider. Nu am vrut să o fac, dar, în acelaşi timp, am vrut să mă întorc acasă".

Ea a fost dezamăgită când s-a urcat în avionul pentru schimb şi de faptul că Paul Whelan, un alt american care a fost reţinut în Rusia, nu era cu ea.

Griner joacă pentru echipa Phoenix Mercury. Sezonul WNBA începe la 14 mai.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele