Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Autorităţile locale, ajutor financiar considerabil la un club din Superliga. Antrenorul are însă o situaţie dificilă. ”Vor să îl dea afară”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 22 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21501557/1/liga-1.jpg

Poli Iaşi a primit o finanţare considerabilă de la bugetul local. Vivi Răchită anunţă că gruparea moldavă a încasat suma de 2 milioane de euro!

Fostul fundaş vine însă cu veşti rele pentru principalul Leo Grozavu, care nu mai este dorit de o parte a suporterilor.

Cei de la Iaşi ocupă locul 14 (n.r. antepenultimul), cu 27 de puncte marcate, în 26 de partide.

”La Iaşi am aflat de exemplu că săptămâna trecută s-au virat către club banii pe Legea 350 de fonduri nerambursabile de la Primăria Iaşi: 2 milioane de euro. Deci este o infuzie de capital extraordinară.

Ştiu că acolo sunt probleme şi cu Leo. O parte din suporteri nu îl mai doresc pe Grozavu. Vor să îl dea afară. Şi acolo sunt probleme de acest gen. Ştii cum sunt fanii când pierde echipa câteva meciuri…”, a dezvăluit Răchită, pentru Fanatik.

Urmează un meci foarte greu pentru Poli Iaşi

Sâmbătă, de la 20:00, Poli Iaşi întâlneşte Rapid. Partida va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Echipa lui Berogdi continuă să impresioneze în 2024, reuşind să câştige toate cele cinci partide disputate până acum. După 26 de etape, Rapid se clasează pe poziţia secundă, cu 48 de puncte, la 7 de liderul FCSB.

De cealaltă parte, Poli Iaşi a ieşit din calculele pentru play-off, după înfrângerea cu Petrolul, din runda precedentă. Trupa lui Leo Grozavu se află abia pe locul 14, cu 27 de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele