Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Bayern Munchen anunţă că Alphonso Davies ar fi suferit o comoţie cerebrală la meciul cu Borussia Dortmund

Bayern Munchen Publicat pe 9 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20882775/1/tw-alphonso-davies.jpg

Fundaşul stânga al echipei Bayern München, canadianul Alphonso Davies, care a fost lovit involuntar la faţă de Jude Bellingham, sâmbătă, la Dortmund, a fost internat la spital, fiind suspectat de comoţie cerebrală, a declarat antrenorul Julian Nagelsmann după meci.

Chiar înainte de pauză, la meciul dintre Borussia Dortmund şi Bayern Munchen (2-2, etapa a 9-a din Bundesliga), Jude Bellingham a ajuns târziu la duelul cu Alphonso Davies. Canadianul a dat mingea cu capul şi în acţiune, Bellingham l-a lovit în faţă.

Medicii lui Bayern au intervenit imediat şi l-au scos pe jucător de pe teren.

”Există suspiciunea unei comoţii cerebrale. Acum patru luni am participat la un training. Ne-au spus că o lovitură în faţă este de roşu direct”, a subliniat Julian Nagelsmann la Sky.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele