Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

Becali a făcut marele anunţ despre transferul dorit pentru Champions League: ”Mi-a dat acordul”

FCSB Publicat pe 11 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21555939/2/conferinta-de-presa-fcsb-gigi-becali-prezentare-mihai-teja-27-12-2018.jpg

Louis Munteanu (21 de ani) este de departe cel mai curtat fotbalist al momentului din Superliga. Atacantul a fost cedat sub formă de împrumut la Farul, fiind cedat de Fiorentina.

FCSB şi Rapid au anunţat că vor să obţină serviciile atacantului, iar pe listă s-a înscris şi trupa lui Gică Hagi, care ar dori să îl aibă şi în sezonul viitor.

Campioana en-titre intenţionează să realizeze un transfer definitiv al jucătorului. Astfel, latifundiarul din Pipera a spus că cel care ar oferi banii necesari pentru mutare ar fi chiar Rivaldo.

”Eu îţi spun un lucru. Nu trebuie să intri în competiţie. Eu am vorbit cu Gică şi i-am cerut acordul. Mi-a zis că pot. 'Eu nu am bani să dau pe el', mi-a spus Hagi, că nu are bani să dea pe el. 

(n.r. Farul a spus că intră în competiţie pentru Munteanu) Dacă nu au bani, ar intra în competiţie? Înseamnă că au bani, că doar nu îl ia cu macaraua. Dă bani Rivaldo, aşa am înţeles. S-a schimbat situaţia”, a spus Becali, la Digi Sport.

  • 8 goluri şi 3 pase decisive a reuşit Louis Munteanu în acest sezon la Farul
  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Munteanu, potrivit Transfermarkt
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele