Ultima oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"

Bogdan Andone a fost instalat antrenor la Botoşani, dar nu a fost prima variantă a patronului. ”L-am sunat”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 30 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21446532/1/profimedia-0796259226.jpg

FC Botoşani are antrenor! Valeriu Iftime l-a convins pe Bogdan Andone (48 de ani) să preia formaţia moldavă, care ocupă ultimul loc în Superliga.

Tehnicianul era liber de contract, după ce la finalul lunii august s-a despărţit de ciprioţii de la Apollon Limassol.

Finanţatorul lui FC Botoşani a dezvăluit că nu Andone a fost prima variantă, ci Liviu Ciobotariu, antrenor despărţit recent de Sepsi Sfântu Gheorghe.

 

”Ciobotariu a fost prima variantă pentru că îl ştiam şi l-am sunat chiar de când a plecat Dan Alexa şi mă gândeam că dacă îl bat, îl dau afară şi vine la mine. Bineînţeles că m-a ucis, m-a bătut.

I-am dat o şansă echipei cu Andrei Patache şi Ciobanu când căutam un antrenor care să se potrivească. Printr-un dialog cu Bogdan am dedus chestia asta şi-mi plac ideile lui. De două zile ne mănâncă pur şi simplu, să facem lot. E foarte profesionist şi mă bucură asta”, a dezvăluit Iftime, pentru Digi Sport.

  • FCSB, Astra Giurgiu, FC Voluntari, SSU Poli şi Apollon Limassol sunt echipele pe care le-a pregătit Andone în carieră.
  • FC Botoşani a acumulat 12 puncte în primele 21 de etape din campionat.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele