Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Bogdan Andone, încrezător înainte de debutul în play-out: "Echipa asta se poate salva!"

Superliga Publicat de Vlad Militaru pe 13 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21523192/1/andone-bun.jpg

FC Botoşani o va întâlni pe Universitatea Cluj în prima etapă a play-out-ului Superligii, vineri, de la 17 30. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Moldovenii debutează în play-out de pe ultimul loc, cu doar 11 puncte, în timp ce ardelenii ocupă locul 7.

Pentru trupa lui Bogdan Andone, salvarea de la retrogradare pare o misiune din ce în ce mai dificilă, însă tehnicianul moldovenilor este sigur că formaţia sa nu va retrograda.

Totodată, Andone a analizat partida cu "U" Cluj şi consideră că este un meci extrem de important, mai ales că urmează pauza din cauza amicalelor echipei naţionale.

"Acest play-out ar trebui să fie un nou început pentru noi, în care să facem tot ce ţine de noi, de fiecare în parte şi ca echipă, să strângem punctele necesare să rămânem în Liga 1. E destul de simplu din punctul meu de vedere, nu sunt foarte multe de spus: trebuie să facem punctele necesare ca să rămânem în Liga 1

Meciul de vineri contează pentru că este primul joc. Tot timpul e un joc important, contează din punct de vedere al moralului, al punctelor, al faptului că vor urma două săptămâni de pauză în care ne vom putea pune la punct. E un joc important pe care trebuie să îl abordăm bine, cu multă atenţie.

Suntem pe poziţia pe care suntem, părem puţin rupţi de locurile de baraj, dar din punctul meu de vedere nici nu se pune problema, nu există aşa ceva, cred cu tărie că echipa asta se poate salva de la retrogradare", a spus Bogdan Andone la conferinţa de presă premergătoare partidei din Ardeal.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele