Ultima oră
VIDEO | Dunărea Brăila a pierdut finala mică a European League, după 12 aruncări de la 7 metri VIDEO | Dunărea Brăila a pierdut finala mică a European League, după 12 aruncări de la 7 metri
VIDEO | Chilianul Alejandro Tabilo a dat lovitura la Roma! L-a eliminat în turul III pe Novak Djokovic VIDEO | Chilianul Alejandro Tabilo a dat lovitura la Roma! L-a eliminat în turul III pe Novak Djokovic
”Să îmi arăt valoarea”. Jucătorul de la FCSB care speră să joace mai mult în sezonul viitor ”Să îmi arăt valoarea”. Jucătorul de la FCSB care speră să joace mai mult în sezonul viitor
Transfer bombă pentru Gicu Grozav: „Este pe listă. Va semna!” Transfer bombă pentru Gicu Grozav: „Este pe listă. Va semna!”
Simona Halep revine pe zgură! Românca şi-a aflat adversara din primul tur Simona Halep revine pe zgură! Românca şi-a aflat adversara din primul tur
O poate salva Kopic pe Dinamo? Legenda lui Dinamo, verdict crunt: „Nu este în stare” O poate salva Kopic pe Dinamo? Legenda lui Dinamo, verdict crunt: „Nu este în stare”

Bologna se încurcă de codaşa Udinese şi ratează şansa de a urca pe podium în Serie A

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21574495/1/bologna.jpg

Bologna şi Udinese au încheiat duminică la egalitate, scor 1-1, jucând pe terenul primei echipe, într-un meci al etapei a 34-a din Serie A.

Oaspeţii au deschis scorul în primul minut de prelungire al reprizei întâi, când Martin Payero l-a învins pe portarul Skorupski şi şi-a adus echipa în avantaj.

Gazdele au mai primit o lovitură în minutul 64, după ce Sam Beukema a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Totuşi elevii lui Thiago Mota au reuşit să egaleze chair dacă au jucat în zece. Saelemaekers a marcat golul de 1-1 în minutul 78 şi acesta a fost rezultatul final al meciului.

Bologna ocupă poziţia a patra în Serie A, cu 63 de puncte, în timp ce Udinese este pe 18, loc retrogradabil, cu 29 de puncte adunate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele