Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Brazilianul Rodrygo spune că a fost ţinta jignirilor rasiste pe reţelele de socializare după altercaţia sa cu Messi

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 24 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21397399/1/tw-rodrygo.jpg

Rodrygo, atacantul brazilian al echipei Real Madrid, a denunţat joi avalanşa de insulte rasiste care i s-au adresat pe reţelele de socializare în urma altercaţiei sale cu Lionel Messi la meciul de marţi dintre Brazilia şi Argentina, scor 0-1.

"Rasiştii acţionează în continuare. Conturile mele (pe reţelele de socializare) au fost inundate de insulte şi de tot felul de aberaţii", a precizat Rodrygo joi.

Totul vine în urma altercaţiei pe care a avut-o cu Lionel Messi în timpul incidentelor violente care au marcat meciul dintre Brazilia şi Argentina de pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro.

Brazilianul a fost susţinut puternic de colegul său de echipă la nivel de club şi la naţională, Vinicius Junior, el însuşi victimă a unor acte rasiste în mod repetat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri