Ultima oră
Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”

Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”
“Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool “Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool
VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei
Villarreal, remontada fabuloasă cu Real Madrid! Sorloth a marcat de 4 ori în poarta ”galacticilor” Villarreal, remontada fabuloasă cu Real Madrid! Sorloth a marcat de 4 ori în poarta ”galacticilor”
Răzvan Lucescu e campion în Grecia! PAOK obţine dramatic titlul în ultima etapă Răzvan Lucescu e campion în Grecia! PAOK obţine dramatic titlul în ultima etapă
Englezii au dat verdictul după un nou meci integralist pentru Drăguşin: ”Este primul jucător din acest an care a avut inteligenţa necesară să facă asta!”. Ce notă a primit românul

Englezii au dat verdictul după un nou meci integralist pentru Drăguşin: ”Este primul jucător din acest an care a avut inteligenţa necesară să facă asta!”. Ce notă a primit românul

BREAKING NEWS ǀ Gigi Becali îşi acuză un titular de blat cu Nordsjaelland! Soarta jucătorului de la FCSB, decisă: ”Şi eu idiot!”

FCSB Publicat pe 11 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21281735/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-9.jpg

Andrei Cordea este fotbalistul de la FCSB care l-a supărat cel mai tare pe patronul Gigi Becali după manşa tur cu Nordsjaelland (0-0, pe Ghencea), motiv pentru care cel mai probabil a fost înlocuit la pauză cu Octavian Popescu.

Becali s-a arătat extrem de nemulţumit de felul în care a gestionat Andrei Cordea o fază în prima repriză, când Florinel Coman i-a oferit o pasă pe un culoar ce l-ar fi lăsat singur cu portarul advers. Cordea nu şi-a dat seama că este singur şi a ales să se întoarcă, ceea ce l-a înfuriat la culme pe finanţatorul ”roş-albaştrilor”.

Gigi Becali l-a acuzat pe Andrei Cordea că nu şi-a dorit să dea gol pentru că ar fi făcut blat cu formaţia daneză. Latifundiarul i-a transmis jucătorului său că o să ”tocească” banca de rezerve la FCSB de acum încolo.

Becali, necruţător cu Andrei Cordea

"Ocazia aia trebuia să fie gol la Cordea, el s-a întors în loc să scape singur cu portarul! (…) O să rupă banca, o s-o tocească! Atât poate, am avut mare încredere în el. Tu zici 'mă întorc, nu vreau să dau gol, sunt blat'.

Cam aşa ceva. Coman i-a dat-o pe culoar, cum să dau gol? La revedere! Şi eu idiot, îl ţin pe Tavi (n.r. - Popescu pe bancă), credeam că şi-a revenit! Am avut încredere şi el n-a vrut să dea gol!", a declarat Gigi Becali, la Palat.

FCSB a terminat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa daneză Nordsjaelland, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Meciul de pe Stadionul Steaua a început cu o veste proastă pentru FCSB. Unul dintre titularii echipei, Adrian Şut, s-a accidentat chiar la încălzire şi a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu. Compagno a trimis primul şut spre poartă încă din minutul 2, dar fără precizie, apoi Târnovanu a intervenit bine la lovitura de cap a lui Frese, din minutul 5. După o primă repriză echilibrată, partea secundă a avut un moment culminant în minutul 60, când Adamo Nagalo a primit al doilea cartonaş galben – după o intervenţie la Octavian Popescu, fiind eliminat. Cu avantajul unui jucător în plus, bucureştenii au cerut de două ori penalty, la Olaru şi Djokovic, însă arbitrul muntenegrean Boskovic nu a acordat nimic. Nygren a trimis în bară o lovitură liberă în minutul 90+2, iar FCSB încheie meciul fără să trimită nici un şut pe spaţiul porţii.

Returul se joacă în Danemarca, joi, 17 august.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele