Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

BREAKING NEWS ǀ Scenariul care aruncă în aer Superliga! Revenirea lui Marius Şumudică este posibilă. EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 20 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21289875/2/fc-arges-cfr-cluj-liga-1-casa-pariurilor-21-08-2021-1.jpg

Viorel Moldovan a criticat decizia lui Adrian Mititelu de a-l demite pe Nicolae Dică după numai 5 meciuri pe banca formaţiei FC ”U” Craiova.

Analistul Prima Sport a subliniat că deşi gruparea olteană avea probleme serioase pe fază defensivă, un antrenor are nevoie de timp pentru a oferi rezultate, mai ales că Dică a ratat perioada de pregătire cu echipa.

Fostul mare atacant al României consideră că Marius Şumudică ar putea fi o variantă pentru banca celor de la FC ”U” Craiova, mai ales că tehnicianul este liber de contract.

Marius Şumudică, o variantă pentru Adrian Mititelu

”Scurt, foarte scurt mandatul lui Nicolae Dică! Practic, 5 jocuri din care a câştigat două şi a pierdut 3. Într-adevăr, 10 goluri încasate, ceea ce este destul de mult, dar a şi marcat 10 goluri, deci echilibrul este perfect identic la nivel de golaveraj.

Bun, din câte am înţeles, Adrian Mititelu avea anumite nemulţumiri legate de aceste goluri, de organizarea defensivă. Într-adevăr, destul de multe naivităţi, destul de multe lucruri de pus la punct legate de acest aspect. Am văzut şi jocul împotriva celor de la Petrolul, goluri primite destul de uşor.

Mă rog, ştiu că Dică este adeptul unui joc ofensiv, de altfel a şi marcat echipa aceste 10 goluri, dar nu au fost suficiente pentru ca echipa să acumuleze puncte în plus faţă de cele obţinute de Nicolae Dică.

Totuşi, consider că un antrenor are nevoie de timp. N-a făcut pregătirea, echipa a început campionatul cu o înfrângere împotriva FCSB-ului. Nu este uşor! Dacă nu ţi se dă timp nu poţi să faci mare lucru, să pui lucrurile la punct.

Din păcate, nu este răbdare la Craiova! În ultimii doi ani, dacă nu mă înşel, 8 antrenori au fost executaţi, ceea ce este foarte, foarte mult! Nu ştiu cine poate să fie bun pentru Adrian Mititelu...se caută, nu ştiu ce soluţii se pot găsi. Şumudică poate să fie o variantă, este liber de contract, de ce nu?”, a declarat Viorel Moldovan, în cadrul emisiunii Fotbal Show, la Prima Sport 2

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele