Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

Breaking News! Umilinţa cu Rapid i-a fost de ajuns lui Becali! Omul de afaceri a anunţat cui va ceda FCSB: ”E cuminte. O să dea declaraţii!” | VIDEO

FCSB Publicat pe 11 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21520600/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-16.jpg

Echipa Rapid Bucureşti a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia FCSB, în etapa a 30-a din Superligă, ultima a sezonului regulat.

Arena Naţională a fost plină la derby-ul campionatului, dar prima repriză nu  a avut prea multe faze de poartă. Rrahmani a tras pe lângă în minutul 13, apoi tot el a cerut penalti la un duel cu Dawa, în careu, însă arbitrul Haţeganu nu a acordat nimic.

Primul gol al giuleştenilor a venit în minutul 33, când Paul Iacob a trimis cu o lovitură de cap în plasă, din lovitura liberă executată de Papeau. Florinel Coman a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 35, iar în minutul 49, Alexandru Băluţă a marcat, dar golul a fost anulat din cauza unei poziţii de ofsaid.

Mai pragmatici, rapidiştii au făcut 2-0 în minutul 53, prin Albion Rrahmani. În minutul 74, Ermal Krasniqi a înscris pentru 3-0, iar Albion Rrahmani a reuşit dubla în minutul 83, ducând scorul la 4-0. Cu această reuşită, Rrahmani a ajuns la 13 goluri în acest sezon. 

La o zi după meci, Becali a fost foarte supărat. Patronul FCSB este decis să se retragă şi nu mai doreşte să dea declaraţii. Mai mult decât atât, patronul a anunţat şi cui doreşte să lase echipa. 

Omul de afaceri vrea să ofere FCSB fiicei sale, care este căsătorită, din 2019, cu Mihai Mincu.

 ”E cuminte. O să dea declaraţii!”

”Eu nu câştig nimic din fotbal, ce câştig? Vreau să-mi văd de treaba mea. Eu îmi pierd sufletul. Şi aşa vreau să scap de echipă, vreau să o las la fetele mele, dar nu vrea niciuna.

Poate o să i-o dau celei mari, îi las ei acţiunile. Ele nu vor că vine presa după ele şi chiar nu le place asta, nu vor echipa.

Să vedem, poate ia acţiunile fata cea mare, apoi poate vorbeşte ginerele meu, dar nu ştiu, că el e cuminte, nu-i place. Dacă e, să vină să vă dea el declaraţii, pentru că la mine în familie nu vor da femeile declaraţii, dau bărbaţii declaraţii”, a declarat Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele