Ultima oră
De la FCSB, direct la o rivală din Superliga! Gigi Becali a făcut anunţul: ”Dacă s-au înţeles, înseamnă că merge” De la FCSB, direct la o rivală din Superliga! Gigi Becali a făcut anunţul: ”Dacă s-au înţeles, înseamnă că merge”
Dan Şucu nu pierde vremea! Finanţatorul a pus ochii pe doi jucători de la FCU Craiova Dan Şucu nu pierde vremea! Finanţatorul a pus ochii pe doi jucători de la FCU Craiova
VIDEO / Medvedev a renunţat la tot: ”Am vrut doar să câştig” VIDEO / Medvedev a renunţat la tot: ”Am vrut doar să câştig”
Andy Roddick a anunţat că a suferit de cancer de piele. „Nu am menţionat niciodată acest lucru” Andy Roddick a anunţat că a suferit de cancer de piele. „Nu am menţionat niciodată acest lucru”
S-a stabilit când se vor juca amicalele României cu Bulgaria şi Liechtenstein S-a stabilit când se vor juca amicalele României cu Bulgaria şi Liechtenstein
Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis” Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis”

Brest, succes spectaculos cu Rennes. S-au marcat 9 goluri!

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21574534/1/profimedia-0868655997.jpg

Brest a învins duminică, în deplasare, scor 5-4, formaţia Rennes, în etapa a 31-a din Ligue 1.

Gazdele au pornit ca din puşcă în meciul de pe Roazhon Park, iar în minutul 4 deschideau scorul prin Kalimuendo, bine lansat de Matusiwa. După numai şase minute, Kalimuendo a reuşit dubla şi Rennes conducea cu 2-0.

Însă după alte două minute oaspeţii au redus din diferenţă, prin Mounie şi la pauză gazdele conduceau cu 2-1. Brest a egalat imediat după pauză, prin autogolul lui Omari, pentru ca în minutul 55 Satriano să aducă oaspeţii în avantaj pentru prima oară. Mahdi Camara a făcut 4-2 pentru oaspeţi, în minutul 66 şi meciul părea jucat.

Gazdele nu au acceptat însă şi au marcat repede, în minutul 68, prin Theate. Golul egalizator al celor de la Rennes a venit în minutul 79, când a înscris Mahdi Camara, iar Lilian Brassier a marcat golul victoriei oaspeţilor, în minutul 90+5.

Rennes – Brest s-a terminat 4-5 şi Brest se află pe locul 3 în clasament, cu 56 de puncte. Rennes este pe 7, cu 42 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele