Ultima oră
Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare
Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii” Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii”
VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor
Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită
Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem” Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem”
CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului

Britanicul Sam Sunderland, unul dintre favoriţii Raliului Dakar, a abandonat din cauza unor probleme la motocicletă

Auto-Moto Publicat pe 8 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21454128/1/sam-sunderland.jpg

Britanicul Sam Sunderland a fost nevoit să abandoneze Raliul Dakar în etapa a treia de luni, din cauza unei probleme mecanice la motocicleta sa.

Sunderland (GasGas), al şaselea la finalul etapei a doua, a fost nevoit să se oprească încă de la kilometrul 11 al probei speciale de 400 km dintre Al-Duwadimi şi Al-Salamiya. El a aşteptat mai bine de trei ore în speranţa că un vehicul îi va putea aduce ulei, înainte de a decide să se retragă în jurul orei 10.00.

În vârstă de 34 de ani, Sunderland a fost primul britanic care a câştigat un Dakar în 2017, când pilota KTM. De asemenea, a câştigat celebrul raliu-raid în 2022, cu echipa spaniolă GasGas, şi era printre favoriţi şi anul acesta.

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele