Ultima oră
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”

”Ca atlet profesionist, nu aş face niciodată nimic necurat”. Paul Pogba, şocat de suspendarea primită

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 29 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21508892/1/profimedia-0804733259-1.jpg

Paul Pogba a fost suspendat pentru patru ani! Decizia Tribunalului Sportiv Italian a venit astăzi.

Pogba, în vârstă de 30 de ani, a fost depistat pozitiv la testul antidoping în luna august, în timpul meciului dintre Udinese şi Juventus, din prima etapă a campionatului italian, la care nu a participat. Mijlocaşul, al cărui sezon 2022-23 a fost perturbat de accidentări şi probleme extrasportive, a fost suspendat provizoriu la 11 septembrie, înainte ca al doilea test pe care l-a solicitat să confirme prezenţa metaboliţilor de testosteron, o lună mai târziu.

Jucătorul lui Juventus s-a declarat afectat de duritatea sancţiunii încasate.

Am fost informat astăzi despre decizia luată de Tribunale Nazionale Antidoping şi cred că este incorectă. Sunt întristat, şocat şi cu inima frântă pentru că tot ce am construit de-a lungul carierei mele de fotbalist profesionist mi-a fost luat.

Când voi putea vorbi, voi prezenta întreaga poveste, dar să fie clar că niciodată nu am luat conştient vreo substanţă aflată pe lista celor interzise de regulamentele anti-doping.

Ca atlet profesionist, nu aş face niciodată nimic necurat pentru a-mi îmbunătăţi performanţele. Nu am trişat niciodată.

Ca urmare a deciziei anunţate astăzi, am hotărât să fac apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv”, este comunicatul francezului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri