Ultima oră
Presa din Grecia, ”copleşită” după ce Răzvan Lucescu a scris din nou istorie: ”Magică! Uriaşa campioană PAOK, a ridicat trofeul în zece jucători!”

Presa din Grecia, ”copleşită” după ce Răzvan Lucescu a scris din nou istorie: ”Magică! Uriaşa campioană PAOK, a ridicat trofeul în zece jucători!”
”Am încercat să joc ca să fiu în formă şi să pot fi convocat”. Vlad Chiricheş visează la EURO ”Am încercat să joc ca să fiu în formă şi să pot fi convocat”. Vlad Chiricheş visează la EURO
VIDEO | AS Roma - Genoa 1-0. Lukaku aduce victoria, deşi echipa sa a jucat în inferioritate numerică VIDEO | AS Roma - Genoa 1-0. Lukaku aduce victoria, deşi echipa sa a jucat în inferioritate numerică
Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV
După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV
”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă ”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă

Calmul Charalambous a răbufnit după FCSB - Nordsjaelland: ”Aşa am decis eu!”. Ce l-a deranjat teribil pe tehnician

FCSB Publicat pe 11 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21281314/1/tska-1948-sofia-fcsb-uefa-europa-conference-league-26-07-2023-4.jpg

Elias Charalambous s-a arătat iritat de întrebările de la conferinţa de presă de după meciul dintre FCSB şi Nordsjaelland cu privire la schimbările făcute pe parcursul jocului.

Iniţial, Charalambous a argumentat cu calm despre ieşirea de pe teren a lui Andrea Compagno, însă tehnicianul cipriot s-a enervat când a văzut că este chestionat cu privire la celelalte modificări.

Elias Charalambous şi-a pierdut calmul

Antrenorul ”roş-albaştrilor” a răspuns acid şi le-a reproşat jurnaliştilor că îl întreabă despre fiecare schimbare pe care o face. El a explicat, de asemenea, înainte că Djokovic a evoluat în multe minute la FCSB în startul sezonului curent.

”Ştiam că trebuie să suferim. Este doar primul meci, ştiam că totul se va decide în Danemarca. Obiectivul nostru este calificare şi vom merge acolo să facem asta. Cred că rezultatul a fost unul corect, poate noi am avut şi un penalty clar. Ocaziile de gol au fost împărţite. 

Nu am fost supărat că nu am înscris în superioritate numerică. Este o situaţie înşelătoare. Echipa rămasă fără un fotbalist devine mai concentrată, se schimbă unele lucruri.

Fotbalul danez a crescut de la un an la altul, dar noi vom lupta să mergem mai departe. Meciul de azi e gata! Ne gândim mai departe.

(n.r.- despre înlocuirea lui Andrea Compagno) Decizia a fost luată înainte. Am spus că avem nevoie de jucători cu viteză. Îmi place când jucătorii se supără că sunt înlocuiţi. Înseamnă că le pasă!

Djokovic a jucat multe minute până acum. Mă întrebaţi după fiecare schimbare de ce o fac? Pentru că aşa am decis eu!”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă de la finalul meciului. 

FCSB a terminat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa daneză Nordsjaelland, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Meciul de pe Stadionul Steaua a început cu o veste proastă pentru FCSB. Unul dintre titularii echipei, Adrian Şut, s-a accidentat chiar la încălzire şi a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu. Compagno a trimis primul şut spre poartă încă din minutul 2, dar fără precizie, apoi Târnovanu a intervenit bine la lovitura de cap a lui Frese, din minutul 5. După o primă repriză echilibrată, partea secundă a avut un moment culminant în minutul 60, când Adamo Nagalo a primit al doilea cartonaş galben – după o intervenţie la Octavian Popescu, fiind eliminat. Cu avantajul unui jucător în plus, bucureştenii au cerut de două ori penalty, la Olaru şi Djokovic, însă arbitrul muntenegrean Boskovic nu a acordat nimic. Nygren a trimis în bară o lovitură liberă în minutul 90+2, iar FCSB încheie meciul fără să trimită nici un şut pe spaţiul porţii.

Returul se joacă în Danemarca, joi, 17 august.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele