Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

Carlo Ancelotti nu s-a ferit de cuvinte după ce a trăit periculos meciul cu Leipzig: ”Un meci slab ne duce la eliminare!”

Champions League Publicat pe 7 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21515997/1/profimedia-0828989544.jpg

Echipa spaniolă Real Madrid a încheiat la egalitate cu formaţia germană RB Leipzig, scor 1-1, şi merge mai departe în competiţie.

La Madrid, Real venea cu avantajul de 1-0 din tur, dar meciul a fost disputat, cu un final pe muchie de cuţit. Vinicius Junior a deschis scorul în minutul 65, dar oaspeţii au reuşit să egaleze după numai trei minute, prin Willi Orban. Dani Olmo a lovit bara în minutul 90+2, însă meciul s-a terminat la egalitate, 1-1, şi madrilenii merg în sferturi cu 2-1 scor cumulat.

La finalul meciului, Carlo Ancelotti a oferit mai multe declaraţii. El şi-a asumat jocul slab al echipei sale. 

”Un meci slab ne duce eliminare!”

”Partida a fost slabă, am jucat foarte prost, cu intensitate scăzută, cu teamă. Aspectul psihologic şi-a pus amprenta asupra jocului făcut de noi. Am jucat împotriva unui adversar cu calitate, care nu a avut nimic de pierdut, iar noi am fost înfrânaţi de la început la final. Am suferit, dar era important să ajungem în sferturi şi am reuşit.

Ideea a fost să punem mai multă presiune, cu mijlocaşi mai energici, dar am jucat foarte lent, nu am făcut pressing, cu pase lente, nu am verticalizat, am pasat în lateral. Nu a fost o seară bună şi evident este vina mea.

Este important că ne-am calificat în sferturi, dar este clar că trebuie să ne îmbunătăţim jocul, dar, uneori, acest lucru se poate întâmpla în Champions League, ni s-a întâmplat şi cu Chelsea. Se poate întâmpla ca un meci slab să ducă la eliminare.

Aspectul mental a fost important. Când ai un avantaj mic, nu poţi să te avânţi. A fost exact opusul la cei de la Leipzig, care au încercat orice. Trebuie să analizăm foarte bine. Avem un avantaj de şapte puncte în campionat şi ne-am calificat în sferturile de finală”, a spus Carlo Ancelotti, conform Marca.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri