Ultima oră
Cine va arbitra turul barajului de menţinere/promovare din Superliga, Dinamo - Csikszereda Cine va arbitra turul barajului de menţinere/promovare din Superliga, Dinamo - Csikszereda
Sorin Pop, campion cu Elcond Zalău şi apoi antrenor al echipei SCM Zalău, a decedat la doar 56 de ani Sorin Pop, campion cu Elcond Zalău şi apoi antrenor al echipei SCM Zalău, a decedat la doar 56 de ani
Ovidiu Popescu, ca şi semnat de formaţia importantă din Superliga. Se va bate la play-off în sezonul viitor Ovidiu Popescu, ca şi semnat de formaţia importantă din Superliga. Se va bate la play-off în sezonul viitor
Tiberiu Căpuşă a semnat cu FC Hermannstadt Tiberiu Căpuşă a semnat cu FC Hermannstadt
VIDEO | Jucătorii echipei Corvinul au dus Cupa României la Castelul Corvinilor. Sute de oameni i-au sărbătorit pe străzile Hunedoarei VIDEO | Jucătorii echipei Corvinul au dus Cupa României la Castelul Corvinilor. Sute de oameni i-au sărbătorit pe străzile Hunedoarei
VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele probabile! VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele probabile!

Cât de gravă este accidentarea lui Ciprian Deac? Verdictul dat de Dan Petrescu. ”Nu ai cum să minţi”

CFR Cluj Publicat pe 20 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21101205/1/fc-voluntari-cfr-cluj-superliga-superbet-30-01-2023-1.jpg

Ciprian Deac s-a accidentat în runda trecută din campionat, când CFR Cluj s-a impus cu 2-1 în faţa lui Sepsi. Decarul campioanei României a fost operat la umăr şi va fi indisponibil timp de două luni.

Dan Petrescu trebuie să se descurce fără unul dintre jucătorii lui de bază în acest final de campionat. Tehnicianul ştie că fără Deac forţa ofensivă a formaţiei antrenate de el scade, dar se bazează pe faptul că CFR Cluj va putea să depăşească acest moment greu.

”În 2 luni intră cu echipa. Nu ai cum să minţi, să spui că am găsit înlocuitorul lui Deac? Nu l-am găsit. E greu să bată cineva lovituri libere ca Cipri, dar sper ca alţi jucători să iasă la rampă, sper într-o surpriză, tot timpul e posibil să apară o surpriză plăcută şi să nu bucurăm cu toţii la finalul meciului”, a spus Dan Petrescu.

”Bursucul” este mai încrezător decât de obicei înaintea partidei cu Farul, chiar dacă clujenii au probleme serioase de lot.

”Mergem după victorie. Chiar dacă avem probleme de lot mari, 5 jucători importanţi, dintre care doi sigur nu fac deplasarea, Deac şi Camora. Sunt primii doi căpitani ai echipei, care în ultimii doi ani au jucat toate meciurile în play-off, din păcate trebuie să facem faţă şi fără ei în acest sezon, asta este realitatea. Nu avem ce să facem, mergem încrezători. Trebuie să încercăm să dăm maxim. Este un meci foarte, foarte important. Nu cred că e decisiv, dar e foarte important. Trebuie să ne unim acum, să jucăm mai mult ca o echipă.”, a adăugat Dan Petrescu.

Antrenorul campioanei a vorbit şi despre o posibilă schimbare a formaţiei de joc, date fiind absenţele din atac.

”4-4-2 joci când ai atacanţi, dar noi nu mai avem deloc. Aş vrea să joc 4-4-2, e posibil, dar dacă Birligea şi Maglica sunt accidentaţi au rămas doar Janga şi Yeboah. Este o posibilitate să jucăm şi aşa, dar n-ar mai fi nici o rezervă pentru ei. Sistemul meu favorit este 4-4-2, sincer vă spun, dar trebuie să ai 5-6 atacanţi. Doi să joace, doi pe bancă şi încă doi care să fie mereu pregătiţi la meciul următor. Vedem ce vom face”, a spus Petrescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele