Ultima oră
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV

Cât i-a costat pe ploieşteni noua senzaţie kosovară din Superligă

Petrolul Ploiești Publicat de Tudor Moisa pe 21 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21499359/1/petrolul-ploiesti-politehnica-iasi-superliga-superbet-16-02-2024.jpg

Petrolul Ploieşti a câştigat partida cu Poli Iaşi, scor 2-1, din etapa trecută, graţie reuşitei lui Albin Berisha.

Kosovarul a debutat chiar în partida cu moldovenii, intrând pe teren la pauză şi stabilind scorul final la ultima fază a partidei. Golul marcat de Berisha a propulsat-o pe Petrolul până pe locul şase, poziţie de play-off, cu doar 4 etape rămase de disputate în sezonul regular.

Vivi Răchită a făcut acum o dezvăluire interesantă. Fostul fotbalist şi antrenor al prahovenilor a spus că Berisha a costat 200.000 de euro, iar acesta este primul jucător pe care s-a plătit o sumă de bani după foarte mulţi ani.

”Berisha, noul noastru vârf a marcat în minutul 94. I-a intrat golul ca să nu mai aibă timp să ne mai întoarcă. Să pună mingea la centru şi să ne bucurăm. 

E un jucător pe care Petrolul a dat 200.000 de euro. De foarte mulţi ani, de pe vremea când veneau jucători de valoare şi era Walter patronul echipei, Dumnezeu să-l ierte, n-au mai fost daţi bani pe un jucător care să joace la Petrolul.

Şi uite că Marian Copilu a făcut o investiţie bună. Dacă Petrolul se califică în play-off şi-a scos banii deja. Nici nu mai trebuie să stăm să îl amortizăm.

Noi aveam probleme pe faza de atac. Era plecat Irobiso în liga a treia din Arabia Saudită, s-a întors şi acum avem şi bancă să spunem aşa”, a spus Vivi Răchită, conform Fanatik.

Albin Berisha este cotat la 250.000 de euro pe Transfermarkt şi a mai evoluat la diverse formaţii din Albania şi Kosovo înainte să vină, în această iarnă, la Ploieşti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri