Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

Caz de dopaj la Dinamo! FCSB nu se aşteaptă să câştige la 'masa verde' meciul din Cupă. Becali: "Regulamentul absolvă clubul de orice vină"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 9 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20056765/1/rps1841.jpg

Atacantul francez Magaye Gueye (30 de ani) a fost depistat pozitiv la cocaină, în urma testării antidoping efectuate după meciul Dinamo – FCSB 1-0, din optimile de finală ale Cupei României. Gigi Becali a anunţat că Dinamo nu riscă să piardă meciul la ‘masa verde’.

Dinamo a primit notificare din partea Agenţiei Naţionale Anti Doping cu privire la situaţia lui Magaye Gueye, potrivit Fanatik. De asemenea, Federaţia Română de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român au fost înştiinţate.

Controlul antidoping a fost cerut chiar de către fanii lui Dinamo, care au acuzat-o pe FCSB că apelează la metode neregulamentare pentru recuperarea jucătorilor.

Meciul Dinamo – FCSB s-a jucat pe 10 februarie. Magaye Gueye a fost titular, dar a fost înlocuit la pauză cu Morsay, pe fondul unei prestaţii slabe.

Dacă testul pozitiv la cocaină va fi confirmat, atacantul dinamovist riscă o suspendare de 2 ani. Totuşi, Dinamo nu riscă nicio sancţiune, dacă se va îndrepta împotriva jucătorului pentru a cere daune.

"Nu obţinem calificarea nici dacă vom face reclamaţie, pentru că regulamentul absolvă clubul de orice vină. E treaba jucătorului, nu a lui Dinamo. Regulamentul e simplu. Ce treabă am eu cu Gueye? Treaba lui, nu mă interesează şi nu vreau să comentez mai mult, e problema lui Dinamo, să facă ei ce vor", a spus Gigi Becali pentru GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele