Ultima oră
LIVE VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, ASTĂZI, de la 14:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Se decide adversara lui CFR Cluj, pentru un loc în cupele europene LIVE VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, ASTĂZI, de la 14:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Se decide adversara lui CFR Cluj, pentru un loc în cupele europene
Cine va arbitra turul barajului de menţinere/promovare din Superliga, Dinamo - Csikszereda Cine va arbitra turul barajului de menţinere/promovare din Superliga, Dinamo - Csikszereda
Sorin Pop, campion cu Elcond Zalău şi apoi antrenor al echipei SCM Zalău, a decedat la doar 56 de ani Sorin Pop, campion cu Elcond Zalău şi apoi antrenor al echipei SCM Zalău, a decedat la doar 56 de ani
Ovidiu Popescu, ca şi semnat de formaţia importantă din Superliga. Se va bate la play-off în sezonul viitor Ovidiu Popescu, ca şi semnat de formaţia importantă din Superliga. Se va bate la play-off în sezonul viitor
Tiberiu Căpuşă a semnat cu FC Hermannstadt Tiberiu Căpuşă a semnat cu FC Hermannstadt
VIDEO | Jucătorii echipei Corvinul au dus Cupa României la Castelul Corvinilor. Sute de oameni i-au sărbătorit pe străzile Hunedoarei VIDEO | Jucătorii echipei Corvinul au dus Cupa României la Castelul Corvinilor. Sute de oameni i-au sărbătorit pe străzile Hunedoarei

Chiar dacă a luat campionatul, Becali nu s-a putut abţine şi a pus la zid mai mulţi jucători de la FCSB, după eşecul contra Craiovei: ”Doar el a fost mai viu!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 7 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21582597/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-4.jpg

Echipa Universitatea Craiova a învins, luni seară, pe teren propriu, scor 2-0, în etapa a 8-a din play-off-ul Superligii. Oaspeţii au ratat un penalti.

Oltenii au deschis scorul repede la Craiova, încă din minutul 4. Baiaram a executat un corner, Jovan Markovic a trimis în bară, iar Raul Silva a reluat în plasă mingea ricoşată până la el. Anzor Mekvabishvili l-a încercat pe Târnovanu cu un şut din afara careului, în minutul 28, iar bucureştenii au ratat cea mai mare ocazie a lor în minutul 44, când Baba Alhassan a pătruns în careu şi i-a pasat lui Miculescu, acesta reluând pe lângă poartă. Oaspeţii au ratat o ocazie mare şi în minutul 55, prin Octavian Popescu, apoi Olaru a şutat şi Laurenţiu Popescu a respins. 

Gazdele au revenit în atac şi Andrei Ivan a reuşit să dubleze avantajul echipei lui Gâlcă, în minutul 70. După cinci minute FCSB a primit penalty după consultarea VAR, pentru un fault al lui Houri la Olaru şi acelaşi Olaru a ratat lovitura de pedeapsă în minutul 77, trimiţând în bară. 

Au ratat apoi Vlădoiu şi Alexandru Băluţă, iar Alexandru Mitriţă a ţinut prea mult de minge în careul bucureştenilor şi nu a putut înscrie, în minutul 90. Ivan şi Bana nu l-au putut învinge pe Târnovanu în minutul 90+4, iar meciul s-a încheiat în cele din urmă cu victoria Craiovei, scor 2-0.

La finalul meciului, Gigi Becali a intrat în direct la Prima Sport. Patronul FCSB a oferit mai multe declaraţii în stilul caracteristic. Mai mult decât atât, omul de afaceri a criticat mai mulţi jucători şi a spus că doar Olaru a jucat mai bine. 

”Doar el a fost mai viu!”

”Alhassan, prea lent şi pase în spate. La mine, dacă dai mingea în spate, eşti scos! Dar toţi au fost slăbuţi. Poate doar Olaru a fost mai viu. Toţi au fost adormiţi. George Popescu le-a pierdut pe toate, o să fie rezervă cu CFR Cluj.

Miculescu s-a ascuns de minge. De ce te ascunzi? E un joc relaxat. Bine, a jucat toată echipa prost, nu a ajuns nicio minge la el. Târnovanu, la primul gol, nu a ieşit pe 6 metri să prindă mingea. Păi, dacă nici la meci amical nu ieşi, atunci cum vrei să te ia Iordănescu la naţională?”, a declarat Becali, la Prima Sport 1.

”Radunovici are o problemă personală acasă şi i-a dat Pintilii drumul să plece. Nu mi-a zis nimeni nimic mie. Eu nu l-aş fi lăsat. Trebuia să jucăm cum am jucat şi cu Farul, nişte oameni depind de noi. Pe mine mă interesează că e Farul la mijloc şi nu vreau să se supere Gică pe mine”, a declarat Becali.

FCSB a pierdut primul meci din acest play-off şi este deja campioană, conducând în campionat cu 49 de puncte. Universitatea Craiova este pe locul secund, cu 40 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele