Ultima oră
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr

Ce mai poate fi de spus? :) VIDEO | "Clujeanul" Golan, ratarea sezonului în Liga 2

Liga II Publicat pe 5 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19503968/3/g4.jpg


Israelianul Idan Golan (24 de ani) a fost, luni seară, autorul celei mai mari ratări din startul sezonului, în direct pe Look Sport. Atacantul celor de la U Cluj a reuşit "performanţa" de a nu trimite mingea în poarta goală, după o execuţie superbă a lui Pârvulescu în meciul cu Pandurii, câştigat de Şepcile Roşii cu 2-0.
 
La 2-0 pentru U Cluj, în minutul 52 al partidei cu modesta Pandurii, Pârvulescu a creat o fază frumoasă, finalizată cu un şut superb, la colţul lung, pe care Iovicin l-a deviat în bară. Spre norocul clujenilor, mingea a sărit bine, la Idan Golan, dar israelianul i-a făcut pe coechipieri şi fani să regrete mica bucurie. În loc să pună latul uşor şi să facă 3-0, reuşind astfel dubla, Golan s-a făcut de râs şi a trimis mult peste poartă.

 
În minutul 23, Golan a fost ceva mai inspirat. După un şut respins în faţă de acelaşi Iovicin, a marcat pentru 1-0 primul său gol în tricoul Şepcilor Roşii. Până la pauză, Goga a făcut 2-0, scorul care, graţie ratării lui Golan din repriza a doua, s-a aflat pe tabelă şi la finalul celor 90 de minute.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele