Ultima oră
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”
Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS
Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală
VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon
VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei

Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 2 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21578877/2/gloria-buzau-cs-mioveni-liga-2-casa-pariurilor-play-off-28-04-2024.jpg

CS Mioveni a învins pe teren propriu, scor 3-1, gruparea FK Csikszereda, în etapa a opta din play-off-ul ligii secunde.

Gazdele au condus cu 3-0 după mai puţin de o oră de joc. Remus Guţea a reuşit o dublă în minutele  7 şi 18, iar în minutul 26 Ştefan Blănaru a transformat un penalty.

Constantin Schumacher speră ca primul succes din play-off să fie avânt pentru barajul de promovare.

”Am jucat bine şi în meciurile trecute, dar neşansa a făcut ca noi să nu deschidem scorul. Dacă marcam prima, aşa cum s-a întâmplat la meciul de azi, echipa se descătuşa. Am avut încredere în noi azi după ce am marcat, iar asta s-a văzut în joc.

Dacă marcam şi până acum, în meciurile trecute, cred că aveam moral! Cred că echipa a arătat bine în multe momente, dar neşansa a făcut să nu înscriem. Ăsta e fotbalul, mergem înainte, jucătorii sunt cu moralul ridicat după ce s-a întâmplat azi.

Următoarele două meciuri trebuie tratate serios şi apoi pregătim barajul. Jucătorii îşi doreau să marcheze, iar azi, după ce am marcat primul gol, au venit şi celelalte”
, a declarat Schumacher, după meci.

Înfrângerea ciucanilor poate fi favorabilă Gloriei Buzău, echipa de pe locul 4, care are 45 de puncte. Buzoienii joacă etapa aceasta la Şelimbăr şi îşi pot asigura promovarea în Superligă cu o victorie la ocupanta locului al treilea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele