Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

Cea mai mare teamă a lui Klopp legată de perioada de transferuri: ”UEFA sau FIFA trebuie să găseacă soluţii!”

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 1 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21272300/1/jk.jpg

Cristiano Ronaldo, Karim Benzema şi Kante sunt doar câteva din starurile care au ales drumul banilor. Liga de fotbal din Arabia Saudită devine din ce în ce mai puternică, iar perioada de transferuri diferită faţă de cea din Europa îl îngrijorează pe Jurgen Klopp.

În timp ce perioada de ,,mercato” se încheie, în cele mai puternice campionate din Europa, pe 1 septembrie, ea rămâne deschisă până pe 20 septembrie în Arabia Saudită.

Manager-ul celor de la Liverpool, Jurgen Klopp, deja afectat de plecarea a doi jucători în Orientul Mijlociu (Roberto Firmino şi Jordan Henderson), a cerut ajutorul FIFA şi UEFA pentru rezolvarea acestei probleme.

”Cel mai rău lucru la care mă pot gândi este că perioada de transferuri în Arabia Saudită este deschisă cu trei săptămâni mai mult. Dacă am dreptate, cel puţin în Europa nu este un lucru de mare ajutor. UEFA sau FIFA trebuie să găseacă soluţii! În acest moment nu ştiu ce se va întâmpla. Trebuie să învăţăm să ne confruntăm cu asta. Cam asta este tot ce pot să spun despre acest subiect.” a declarat antrenorul ,”cormoranilor”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri