Ultima oră
Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3” Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3”
VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start
A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager
Deces al unui baschetbalist după ce s-a prăbuşit pe teren la un meci din Jersey Deces al unui baschetbalist după ce s-a prăbuşit pe teren la un meci din Jersey
”Despre proces nu ştiu ce să vă zic”. Miodrag Belodedici a dezvăluit cine e pentru el adevărata Steaua ”Despre proces nu ştiu ce să vă zic”. Miodrag Belodedici a dezvăluit cine e pentru el adevărata Steaua
Dorinel Munteanu, reacţie sinceră după ce Oţelul a pierdut şi cu ”U” Cluj: ”Nu ştiu dacă unii mă consideră nebun!” 

Dorinel Munteanu, reacţie sinceră după ce Oţelul a pierdut şi cu ”U” Cluj: ”Nu ştiu dacă unii mă consideră nebun!”

Cei trei jucători de la FCSB desfiinţaţi de Gigi Becali după remiza cu Nordsjaelland: ”Era de pe altă planetă săracul!”

FCSB Publicat pe 11 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21281282/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-8.jpg

Gigi Becali a fost mulţumit de remiza albă obţinută de FCSB pe teren propriu cu Nordsjaelland, chiar dacă echipa pe care o patronează va porni cu şansa a doua pentru calificarea în play-off-ul Conference League.

Lidera din Superligă nu a fost în stare să trimită un şut pe poartă tot meciul, deşi a jucat peste o jumătate de oră în superioritate numerică, şi a fost salvată de bară în prelungirile duelului de pe Ghencea.

Becali, discurs diferit după remiza cu Nordsjaelland

Cu toate acestea, Gigi Becali a subliniat că FCSB a întâlnit o adversară superioară şi că rezultatul final este extraordinar. Chiar şi aşa, latifundiarul i-a criticat serios pe Andrea Compagno, Andrei Cordea şi Valentin Gheorghe.

”Mare diferenţă de calitate, singurul nostru noroc că nu-s marcatorii, dar pasează mingea stil Barcelona. Au calitate, sunt jucători aduşi de prin Africa şi nu ştiu decât minge. Joci fotbal, minge, te antrenezi, mănânci, dormi şi te antrenezi iar, 16 din 16 minge, altceva decât mâncare şi minge, să pasezi în halul ăsta. 

Normal că mi-ar fi plăcut să jucăm şi noi aşa. Am jucat şi noi în prima repriză în 10 şi în a doua repriză la fel. Cordea în prima repriză, Vali Gheorghe în a doua repriză, parcă era de pe altă planetă săracul, nu a jucat după mult timp, Cordea nu ştiu, se plimba pe acolo, alerga. 

Nu aveam om în plus când a fost schimbat Compagno. Nu a realizat nimic, dacă nu realizezi nimic, nu a avut nicio realizare. O să vorbesc cu el să stea în picioare. El a dat pentru că nu a fost mulţumit de el, aşa cred, e cuminte omul. Nu am cerut eu schimbarea lui, normal că decizia băncii, de ce avem bancă? Câteodată mai zic, dar nu, nu m-am băgat. 

Faptul că am scos rezultatul cu echipa asta e extraordinar, joacă chiar bine, pasează, mingea doar la ei. Returul cum îl văd, doar dacă vrea Dumnezeu, dar ca să te califici nu ai cum cu ăştia, nu poţi să le dai gol. Dacă le dai, nu ai cum, mingea e doar la ei, nu obosesc. Să fie egalitate până la final, 11 metri, a luat fundaşul central roşu, au trei accidentaţi, am scos untul din ei şi noi. Le-am luat smântăna din ei în seara asta, urmează să le dăm glonţ", a declarat Gigi Becali, la Orange Sport.

FCSB a terminat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa daneză Nordsjaelland, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Meciul de pe Stadionul Steaua a început cu o veste proastă pentru FCSB. Unul dintre titularii echipei, Adrian Şut, s-a accidentat chiar la încălzire şi a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu. Compagno a trimis primul şut spre poartă încă din minutul 2, dar fără precizie, apoi Târnovanu a intervenit bine la lovitura de cap a lui Frese, din minutul 5. După o primă repriză echilibrată, partea secundă a avut un moment culminant în minutul 60, când Adamo Nagalo a primit al doilea cartonaş galben – după o intervenţie la Octavian Popescu, fiind eliminat. Cu avantajul unui jucător în plus, bucureştenii au cerut de două ori penalty, la Olaru şi Djokovic, însă arbitrul muntenegrean Boskovic nu a acordat nimic. Nygren a trimis în bară o lovitură liberă în minutul 90+2, iar FCSB încheie meciul fără să trimită nici un şut pe spaţiul porţii.

Returul se joacă în Danemarca, joi, 17 august.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele