Ultima oră
"E ca la şcoală, nu îţi iubeşti profesorul". Răzvan Pleşca, discurs interesant despre relaţia dintre jucători şi antrenor | VIDEO EXCLUSIV "E ca la şcoală, nu îţi iubeşti profesorul". Răzvan Pleşca, discurs interesant despre relaţia dintre jucători şi antrenor | VIDEO EXCLUSIV
Irina Begu s-a oprit în semifinale la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a oprit în semifinale la turneul ITF de la Wiesbaden
”Şiretlicul” lui Răzvan Pleşca atunci când un adversar executa penalty | EXCLUSIV ”Şiretlicul” lui Răzvan Pleşca atunci când un adversar executa penalty | EXCLUSIV
”Noi am forţat, dar nu am avut luciditate”. Florin Maxim, foarte dezamăgit de eşecul contra promovatei Unirea Slobozia ”Noi am forţat, dar nu am avut luciditate”. Florin Maxim, foarte dezamăgit de eşecul contra promovatei Unirea Slobozia
Dezvăluiri din vestiarul de la Botoşani | VIDEO EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul de la Botoşani | VIDEO EXCLUSIV
Atacantul din play-out ce a impresionat! E unul din cei mai buni jucători aduşi în iarnă | VIDEO EXCLUSIV Atacantul din play-out ce a impresionat! E unul din cei mai buni jucători aduşi în iarnă | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj a oficializat despărţirea de Adi Mutu! Cine va antrena trupa din Gruia? Mandorlini mai are de aşteptat

CFR Cluj Publicat pe 3 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21546680/1/434465476-809418381215454-2349061440171181011-n.jpg

Echipa de liga secundă Corvinul Hunedoara a eliminat din Cupa României, formaţia CFR Cluj, de care dispus cu scorul de 4-0, producând surpriza sferturilor.

Miercuri dimineaţa, Adi Mutu a anunţat că şi-a dat demisia de la CFR. Antrenorul susţine că nu a putut să treacă peste această umilinţă. 

CFR Cluj a acceptat demisia lui Mutu! Cine va prelua trupa din Gruia

CFR Cluj a oficializat în urmă cu puţin timp despărţirea de Adi Mutu după doar două luni şi zece zile de când a semnat. Deşi numele lui Andrea Mandorlini, fostul tehnician al ardelenilor, a fost cel mai vehiculat, se pare că acesta mai are de aşteptat până va prelua echipa din Gruia.

Conform Fanatik, în duelul cu Rapid din a 3-a etapă de play-off, Neluţu Varga se va baza pe Francisc Dican pentru postul de antrenor principal şi pe Ovidiu Hoban, ca antrenor secund.

Pe lângă Andrea Mandorlini, Marius Şumudică sau Dan Petrescu sunt alte două nume are ar putea ajunge pe banca tehnică a CFR-ului.

CFR Cluj o va întâlneşte în deplasare pe Rapid, sâmbătă, cu începere de la ora 20:30. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Anunţui oficial al CFR-ului

”Mulţumim, Adrian Mutu! În urma eliminării din Cupa României, conducerea clubului CFR 1907 Cluj a acceptat astăzi demisia înaintată de către antrenorul Adrian Mutu.

Venit în Gruia la începutul acestui an, Adrian Mutu a stat pe banca tehnică a echipei noastre pentru 11 partide, perioadă în care a bifat, în toate competiţiile, 5 victorii, 3 rezultate de egalitate şi 3 înfrângeri.

Îţi mulţumim, Adi, pentru munca depusă la CFR Cluj şi îţi dorim multă baftă!”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a clujenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele