Ultima oră
”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă ”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă
Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”

Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”
“Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool “Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool
VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei
Villarreal, remontada fabuloasă cu Real Madrid! Sorloth a marcat de 4 ori în poarta ”galacticilor” Villarreal, remontada fabuloasă cu Real Madrid! Sorloth a marcat de 4 ori în poarta ”galacticilor”
Răzvan Lucescu e campion în Grecia! PAOK obţine dramatic titlul în ultima etapă Răzvan Lucescu e campion în Grecia! PAOK obţine dramatic titlul în ultima etapă

Chelsea, gata să plătească o nouă sumă record! Londonezii s-au înţeles cu Brighton şi îl vor aduce pe Caicedo

Chelsea Publicat pe 14 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/21284346/1/profimedia-0771524643.jpg

Chelsea a ajuns la un acord pentru a semna cu mijlocaşul formaţiei Brighton, Moises Caicedo, pentru o sumă record în Marea Britanie, de 115 milioane de lire sterline.

Liverpool a convenit vineri un acord de 111 milioane de lire sterline pentru jucătorul ecuadorian în vârstă de 21 de ani. Dar preferinţa lui Caicedo este Chelsea, care a venit în cele din urmă cu o ofertă, după ce Brighton a respins o serie de propuneri în această vară.

Astfel, Chelsea va depăşi recordul britanic în 2023, după ce în ianuarie l-a achiziţionat mijlocaşul argentinian Enzo Fernandez, în valoare de 107 milioane de lire sterline.

Caicedo, care a fost lăsat pe dinafară din lotul lui Brighton pentru victoria din debutul sezonului pe teren propriu cu Luton Town, mai are de efectuat vizita medicală.

  • Mijlocaşul este cotat la 75 de milioane de euro, conform Transfermarkt.com
  • Caicedo a adunat 53 de meciuri în trocul lui Brighton şi a reuşit 2 goluri şi 3 pase decisive
mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele