Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Chelsea investeşte pentru viitor! Clubul londonez, pregătit să achite 20 de milioane de euro pentru noua senzaţie a fotbalului sud-american

Chelsea Publicat pe 3 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/21113747/1/kendry-paez-2223.jpg

Mijlocaşul ecuadorian Kendry Paez va împlini joi vârsta de 16 ani şi se află pe lista de transferuri a clubului englez Chelsea. Londonezii sunt dispuşi să plătească pentru Paez suma de 20 de milioane de euro.

Conform publicaţiei ecuadoriene Olé, gruparea engleză Chelsea încearcă să obţină serviciile foarte tânărului jucător şi caută o modalitate legală prin care ar putea să o facă, în condiţiile în care internaţionalul U17 ecuadorian va împlini joi 16 ani. Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunţat într-un tweet că ”toate documentele pentru acordul Paez-Chelsea sunt semnate”, acordul a fost încheiat pentru 20 de milioane de euro, iar jucătorul se va alătura echipei londoneze în anul 2025, într-un contract pe termen lung.

”Avem deja un acord cu Chelsea pentru Kendry Paez, lipsesc unele detalii de semnat. Totul este foarte avansat", a declarat marţi Santiago Morales, preşedintele clubului ecuadorian Independiente del Valle, pentru ziarul La Red.

Marţi, la vârsta de 15 ani şi 363 de zile, Kendry Paez a debutat în Copa Libertadores cu echipa sa, Independiente del Valle şi a devenit cel mai tânăr jucător ecuadorian care a evoluat în această competiţie.

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele