Ultima oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"

”Cineva a făcut treaba asta dinadins”. Acuzaţii la adresa lui Marius Croitoru, după ce FC Argeş a retrogradat

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 15 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21257459/2/3a.png

FC Argeş va juca în Liga 2, după ce a pierdut barajul de menţinere cu Dinamo. Piteştenii l-au avut pe fostul antrenor al celor de la FCSB, Bogdan Vintilă.

Unul din sponsorii echipei, Viorel Tudose îl acuză pe Vintilă că nu a ştiut să gestioneze tensiunile din vestiar. FC Argeş îl va avea ca antrenor în noua stagiune pe Alexandru Pelici.

Însă principalul vinovat a fost considerat Marius Croitoru, cel care l-a precedat pe Vintilă la formaţia din Trivale.

"Îmi pare rău că timpul mi-a dat dreptate la tot ceea ce am spus, inclusiv cu schimbarea lui Andrei Prepeliţă, inclusiv cu problemele din lot pe care le ştiam. 

Supărarea mea pe Bogdan Vintilă e că nu a ştiut să gestioneze acele intrigi la jucătorii respectivi, care acum sunt istorie, care acum nu mai sunt la FC Argeş.

Nu mi s-a părut normal ceea ce s-a întâmplat la FC Argeş. Credeţi-mă că cineva a făcut treaba asta dinadins şi mă refer la antrenorul anterior lui Bogdan Vintilă. 

Dar jucătorii respectivi au demonstrat că nu sunt profesionişti şi din această cauză am şi renunţat la ei. S-a greşit, trebuie să recunoaştem că s-a greşit şi trebuie să mergem înainte. Este un gest de bărbăţie!", a declarat Viorel Tudose pentru Jurnaluldearges.ro

FC Argeş îşi propune revenirea în Superliga, iar pentru asta s-au făcut mai multe transferuri importante, precum: Vasile Buhăescu, Bogdan Rusu, Mario Tudose, Milcho Angelov, Ionuţ Balaur, Robert Boboc şi Mario Mitoi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele