CIPRI DEAC ÎȘI SCOATE PĂLĂRIA ÎN FAȚA LUI ARLAUSKIS. „A FOST EROUL NOSTRU, A SCOS TOTUL CU RENNES. FĂRĂ EL NU ȘTIU CE NE-AM FI FĂCUT” - LOOKSPORT
Skip to content
Europa League Noutăți Video

CIPRI DEAC ÎȘI SCOATE PĂLĂRIA ÎN FAȚA LUI ARLAUSKIS. „A FOST EROUL NOSTRU, A SCOS TOTUL CU RENNES. FĂRĂ EL NU ȘTIU CE NE-AM FI FĂCUT”

CFR Cluj s-a impus cu Rennes și în retur, 1-0 cu Rennes, după ce câștigase în prima manșă cu același scor. Ciprian Deac a executat cornerul din care Mario Rondon a reușit să marcheze unicul gol al meciului, cu 3 minute înainte de final. Deac a ținut să remarce prestația de excepție avută de Arlauskis, căruia clujenii îi datorează într-o foarte mare măsură acest succes.

„Eu cred că eroul meciului a fost Arlauskis. Fără el nu țtiu ce ne-am fi făcut! A fost senzațional, a scos niște mingi foarte grele”, a spus Deac, în direct pe Look Plus.

Omul responsabil cu pasa decisivă azi a vorbit și despre faza din care s-a marcat unicul gol. „Să știți că am lucrat foarte mult fazele fixe. La nivelul acesta, o fază fixă poate fi decisivă și s-a văzut asta. Am știut că dacă trimit pe colțul scurt am putea profita și am putea marca. Acolo am văzut că au ei probleme”, a adăugat Deac.

Deși CFR Cluj a acumulat 9 puncte după 4 meciuri și are șanse mari la calificare, Deac atrage atenția că deocamdată echipa nu e calificată, „În 2012 am făcut 10 puncte în grupele Champions League, dar nu ne-am calificat mai departe”, a ținut să amintească Deac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine