Ultima oră
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”

Columbianul din fotbalul românesc a dat pronosticul. ”Enormal să ţin cu ai mei”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 26 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21536245/1/mondragon.jpg

România urmează să dispute cel de-al doilea test din campania de pregătire pentru EURO 2024 cu naţionala Columbiei, marţi, de la 21:30, pe Wanda Metropolitano din Madrid.

Singurul fotbalist columbian din România, Jhon Mondragon a dat pronostic pentru partida din această seară. Evident, fundaşul celor de la CSM Slatina speră ca ţara să aibă câştig de cauză.

”Columbia - România, 2-0, marţi seară, la Madrid. Aşa cred eu. Veţi vedea un joc frumos. Bine, va învinge Columbia, nu ştiu cât de bine vă veţi simţi...

Columbia este într-o formă bună în acest moment, n-a pierdut de multă vreme, de aceea este marea favorită. Nu sunt jucători foarte cunoscuţi în Europa, dar sunt fotbalişti foarte buni, tineri, care vor creşte şi mai mult.

Fiindcă sunt columbian e normal să ţin cu ai mei. Dar simt ceva deosebit şi pentru România, am crescut în ultimii ani în ţara voastră. Sunt deja de trei ani şi jumătate, mă simt excelent, dar Columbia este mai bună decât România, în acest moment.

România cred că va oferi rezultate foarte bune la Euro, de fapt, cred că va face un turneu remarcabil. Aveţi jucători mai mult decât interesanţi", a spus Mondragon, pentru GSP.

  • 1 gol în 15 apariţii a bifat Mondragon în acest sezon din Liga 2.

În primul meci din 2024, echipa naţională a României a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu naţionala Irlandei de Nord, într-un joc amical disputat la Bucureşti. 

Oaspeţii au deschis scorul pe Arena Naţională, prin Reid, în minutul 7, după un contraatac pornit de la Bradley. Românii au reuşit egalarea în minutul 24, când Dennis Man a preluat în careu şi a tras puteric, învingându-l pe portarul nord-irlandez Conor Hazard.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri