Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Columbienii au pus ochii pe un singur jucător român: ”Cel mai bun fotbalist de la ei!”

Echipa nationala Publicat pe 26 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21537122/1/profimedia-0859827499-1.jpg

Columbineii au pus ochii pe un singur jucător român: ”Cel mai bun fotbalist de la ei!”

România a disputat cel de-al doilea test din campania de pregătire pentru EURO 2024 cu naţionala Columbiei, pe Wanda Metropolitano din Madrid.

În prima repriză, România nu a aratat foarte bine şi a încasat două goluri. 

La pauza meciului, publicaţia columbiană As analizat meciul şi a remarcat un singur fotbalist din tabăra noastră. Este vorba despre Andre Raţiu, jucător care evoluează în La Liga şi care a devenit mai faimos după ce a reuşit să îi ţină piept lui Vinicius. 

Andrei Raţiu a fost remarcat pentru modul cum a reuşit să îi facă faţă lui Luis Diaz, atacantul fiind, cel mai probabil, fotbalistul columbian al momentului pentru naţionala lui.  

”A fost o primă repriză complicată pentru Luis Diaz. Fotbalistul a fost marcat excelent de Andrei Ratiu, cel mai bun fotbalist român”, a notat As.

”Columbia i-a fost superioară României de la început până la final”, au mai notat columbienii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri