Ultima oră
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”

Concluzia lui Ovidiu Burcă după ce Dinamo a smuls cele 3 puncte cu Botoşani în minutul 90+6: ”Suntem într-un moment de tranziţie!” | VIDEO

Dinamo Publicat pe 14 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21284831/1/captura-ecran-1050.png

Echipa Dinamo Bucureşti a învins luni, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Botoşani, in etapa a cincea a Superligii.

Meciul de pe stadionul Arcul de Triumf a început cu Dinamo în atac, gazdele punându-l la încercare pe Ducan în câteva rânduri. Prima repriză s-a încheiat însă fără gol marcat. În minutul 62 Politic a trimis în bară, dar Dinamo a reuşit sa marcheze golul victoriei în minutul 90+6, prin Ţîră. Este prima victorie a dinamovistilor în actualul sezon.

La finalul meciului, Ovidiu Burcă a oferit mai multe declaraţii. El susţine că Dinamo se află într-un moment de tranziţie. 

”Suntem într-un moment de tranziţie!” 

”A fost un meci dificil, contra unei echipe bune, care joacă fără niciun fel de complex de inferioritate, cu jucători foarte buni de contraatac. Am avut un meci complicat, a trebuit să atacăm, dar să pregătim şi momentele în care pierdeam mingea.

Aveam nevoie de victoria asta, aveam nevoie de încredere. Victoriile sunt cele mai importante, îţi dau încredere că lucrurile sunt ok.

Eu cred că am fost echipa care a dominat jocul, a încercat să-şi creeze ocazii. Cred că nu se pune problema (n.r. cine merita să câştige), a fost un meci pe care l-am controlat.

Atmosfera este foarte bună în vestiar. E clar că, pentru că am aduşi mulţi jucători noi, nu există încă o ierarhie clară. Suntem într-un moment de tranziţie”, a declarat Ovidiu Burcă.

Dinamo se află pe locul 14 al clasamentului, cu patru puncte, în timp ce FC Botoşani este pe locul 16, cu două puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele