Ultima oră
Cristi Balaj a dat verdictul! Trebuia sau nu dictat penalti pentru FCU Craiova | VIDEO EXCLUSIV Cristi Balaj a dat verdictul! Trebuia sau nu dictat penalti pentru FCU Craiova | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Nu aş vrea să spun multe prostii. Mai bine mă abţin”. Dan Nistor, nemilos cu propria echipă VIDEO | ”Nu aş vrea să spun multe prostii. Mai bine mă abţin”. Dan Nistor, nemilos cu propria echipă
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele de start VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele de start
Sorana Cîrstea, decizie finală cu privire la BJK Cup Sorana Cîrstea, decizie finală cu privire la BJK Cup
Lăcrămioara Perijoc, medaliată cu argint după ce a pierdut finala cu Sara Cirkovic la Europenele de la Belgrad Lăcrămioara Perijoc, medaliată cu argint după ce a pierdut finala cu Sara Cirkovic la Europenele de la Belgrad
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj 3-2. S-a reaprins flacăra speranţei la oltenii lui Mititelu! VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj 3-2. S-a reaprins flacăra speranţei la oltenii lui Mititelu!

Conducerea lui Dinamo, în extaz după victoria cu Farul: "Avem speranţe realiste"

Superliga Publicat pe 13 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21491283/1/farul-constanta-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-12-02-2024.jpg

Dinamo Bucureşti a trecut în deplasare, cu 2-0, de echipa campioană a României, Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a 25-a din Superliga.

Eugen Voicu, conducătorul clubului din "Ştefan cel Mare", a vorbit după victoria câinilor de la malul mării şi este convins că salvarea de la retrogradare este din ce în ce mai realizabilă.

„Suntem foarte fericiţi pentru acest succes! Azi, pot să spun că a câştigat fără îndoială echipa mai bună. Victoria lui Dinamo de la Constanţa nu a fost o întâmplare! Din acest moment, avem speranţe realiste pentru evitarea retrogradării.

Se vede că Dinamo s-a întărit foarte mult în ultima perioadă, avem acum un lot care arată asta.

Secretul victoriei? Am jucat ca o echipă şi speranţele noastre pentru a ne salva de la retrogradare sunt foarte mari. Nu uitaţi că Dinamo are şapte jucători noi" , a declarat Eugen Voicu, pentru ProSport.

A revenit optimismul la Dinamo

Căpitanul lui Dinamo, Răzvan Patriche, a declarat că victoria de pe terenul Farului poate fi declicul care să aducă salvarea ”câinilor”.

”Sper că o să fie un nou început, azi am arătat ca o echipă, am fost uniţi, ne-am luptat pentru fiecare minge şi zic că s-a văzut. Ne bucurăm, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, nu am rezolvat nimic. Dar dacă jucăm aşa, zic că ne îndeplinim obiectivul" , a spus Patriche.

Dinamo se află pe ultima poziţie în clasament, cu 19 puncte, la 8 lungimi de locul de baraj, însă punctele se vor înjumătăţi înainte de play-out-ul din Superliga. Pentru "alb-roşii" urmează duelul de pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele