Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

Cristina Neagu, recital în Cupa României! CSM Bucureşti, demonstraţie de forţă cu SCM Râmnicu Vâlcea

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 24 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21503626/1/neagu.jpg

CSM Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia SCM Râmnicu Vâlcea, scor 42-30 (20-16), în manşa unică din optimile Cupei României. Cristina Neagu a marcat 10 goluri.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Gogîrlă 6 goluri, Wolik 6, pentru SCM Râmnicu Vâlcea, respectiv Neagu 10, Ostergaard 6, pentru CSM Bucureşti.

Amânat faţă de celelalte confruntări din optimi, meciul de sâmbătă a adus campioanei calificarea în sferturile de finală, fază în care va întâlni echipa CSM Slatina, în deplasare.

Celelalte dispute din sferturile de finală, în care se va lupta pentru calificarea la Turneul Final 4, sunt: CSM Târgu Jiu – Gloria Bistriţa-Năsăud, SCM Gloria Buzău – Rapid Bucureşti şi HC Dunărea Brăila - HC Zalău.

Meciurile din sferturile de finală se vor juca în 13 martie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele