Ultima oră
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia” Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia”
VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi
Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă” Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă”
VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute
Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini

CSM Bucureşti – Dunărea Brăila e finala Cupei României

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 20 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21565133/1/hc-dunarea-braila-csm-bucuresti-liga-florilor-23-04-2023.jpg

CSM Bucureşti şi formaţia Dunărea Brăila vor disputa finala Cupei României, după ce au eliminat sâmbătă, la Turneul Final Four de la Brăila, formaţiile Rapid Bucureşti, respectiv Gloria Bistriţa. În a doua semifinală a fost nevoie de prelungiri.

În prima semifinală a zilei, CSM Bucureşti a trecut de Rapid Bucureşti, scor 27-23 (16-10), cu Cristina Neagu revenită pe teren, după decesul tatălui său.

A doua semifinală a opus cele două formaţii calificate la Turneul F4 al European League, Dunărea Brăila – Gloria Bistriţa, scor 36-35 (18-16, 31-31), după prelungiri.

Finala pentru trofeu va avea loc duminică, între CSM Bucureşti şi Dunărea Brăila.

Cele patru semifinaliste s-au calificat în această fază în urma rezultatelor din manşa unică a sferturilor: Rapid Bucureşti – Gloria Buzău 29-23, CSM Bucureşti – CSM Slatina 34-23, Dunărea Brăila, care a beneficiat cu 10-0 de neprezentarea formaţiei HC Zalău, şi Gloria Bistriţa - CSM Târgu Jiu 27-26.

În 2023, CSM Bucureşti a câştigat pentru a şasea oară Cupa României, după finala cu CSM Târgu Jiu (31-25).

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele