Ultima oră
VIDEO | Arsenal - Bournemouth 3-0. ”Tunarii” visează la titlu în Premier League! VIDEO | Arsenal - Bournemouth 3-0. ”Tunarii” visează la titlu în Premier League!
FCSB se desparte la vară de unul din cei mai vechi jucători din lot FCSB se desparte la vară de unul din cei mai vechi jucători din lot
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”
Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo

VIDEO | CS Mioveni şi UTA Arad au terminat disputa la egalitate, 0-0! Cum arată clasamentul

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 6 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20453081/3/cs-mioveni-uta-arad-liga-1-casa-pariurilor-6-11-2021.jpg

CS Mioveni şi UTA Arad au remizat 0-0, în cadrul unei noi etape din Casa Liga 1. Partida a fost transmisă în direct pe Look Sport şi PrimaPlay.ro.

Confruntarea a fost una echilibrată per total. Arădenii au controlat o mai mare parte a jocului şi au avut o ocazie imensă prin Dangubic, care a ratat cu poarta goală. Dar, finalul le-a aparţinut gazdelor care au fost foarte aproape să dea lovitura.

UTA se află încă pe poziţie de play-off, fiind pe 5 în clasamentul din Casa Liga 1, cu 24 de puncte.

CS Mioveni nu găseşte deloc calea spre victorie de câteva etape bune şi se află pe locul 14, la egalitate de puncte cu FCU Craiova şi Sepsi OSK.

CS Mioveni - UTA 0-0

Final de meci.

Min. 86: Mioveniul are două ocazii succesive imense!

Min. 63: Ocazie Mioveni! Dumitriu trimite un şut puternic din afara careului, deviat însă pe lângă poartă.

Min. 52: Ocazie mare UTA! Miculescu trage un şut bun din interiorul careului. Ducan este atent şi respinge în corner.

A început a doua repriză

Pauză

Min. 41: Ocazie Mioveni! Arădenii se joacă cu mingea în defensivă şi au fost foarte aproape să facă o mare gafă. Gazdele n-au fost în stare să profite.

Min. 40: Ocazie uriaşă UTA! Dangubic a ratat incredibil cu poarta goală. Mingea a fost respinsă de portar fix în faţa sa, apoi a reuşit să trimită doar pe lângă.

Min. 30: Ocazie mare UTA! Dangubic este lansat singur cu portarul cu o pasă peste defensivă. Atacantul trage din prima şi mingea trece pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start

  • Mioveni: Ducan - Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, Panait, L. Dumitriu, Burnea - Buziuc, B. Rusu, Blănaru
    REZERVE: I. Popescu, A. Iacob, Cierpka, Sanoh, Rădescu, Veres, D. Toma, A. Cristea, Coşereanu
  • UTA: Balauru - Vukcevic, Erico, Medimorec, Shlyakhov - Vorobjovas, Batha, Miculescu - Ubbink, Roger, Dangubic
    REZERVE: Iacob, Benga, Baravykas, Dima, Passaglia, Antal, Isac, Mercioiu, Wagner

--------------

Cele două formaţii au situaţie diametral opusă. Gazdele sunt pe locul 14 şi nu au mai cunoscut gustul victoriei, când au învins FC ”U” Craiova, pe 23 august, cu scorul de 1-0. După un start de sezon excelent, trupa lui Alexandru Pelici a scăzut mult în ritm de joc şi are nevoie de un succes contra arădenilor, pentru a se redresa.

Cei de la UTA ţintesc play-off-ul. Etapa trecută, elevii lui Lazlo Balint au cedat pe teren propriu, 2-0 cu Chindia, la capătul unui joc unde au ratat extrem de mult, iar adversarii i-au pedepsit şi le-au stopat seria de două victorii consecutive.

Repriza neagră a lui Hora

Cu spectatorii aflaţi în curtea stadionului, UTA a început runda trecută la fel cum o face de obicei pe teren propriu, iar minutul 14 a adus una dintre cele mai mari ratări văzute în ultimii ani: centrare Roger, deviere Benga şi reluare peste poartă a lui Hora, din doar doi metri. Tot Hora a fost în centrul atenţiei în minutul 31, când şutul său din careu a fost blocat cu mâna de Paul Iacob, dar arbitrul Marian Barbu nu a arătat penalty, ci corner. Imediat, Hora a ieşit accidentat şi a fost înlocuit cu Dangubic, iar repriza s-a terminat cu un control total al Bătrânei Doamne, o altă ocazie ratată de Miculescu (40) şi fără niciun moment periculos al formaţiei antrenate de Emil Săndoi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele