Ultima oră
Valentin Mihăilă a promovat cu Parma în Serie A şi a vorbit despre viitorul său. ”Toată lumea mă întreabă” Valentin Mihăilă a promovat cu Parma în Serie A şi a vorbit despre viitorul său. ”Toată lumea mă întreabă”
Dinamo Bucureşti câştigă Cupa României şi bifează eventul în 2024 Dinamo Bucureşti câştigă Cupa României şi bifează eventul în 2024
România are şase jucătoare în calificări la Roland-Garros, la simplu. Anca Todoni va avea cea mai dificilă adversară România are şase jucătoare în calificări la Roland-Garros, la simplu. Anca Todoni va avea cea mai dificilă adversară
Surpriză mare în primul 11! Jucătorii de la FCSB care nu vor evolua în meciul cu Rapid Surpriză mare în primul 11! Jucătorii de la FCSB care nu vor evolua în meciul cu Rapid
Mamadou Thiam, aproape de revenirea în Superliga. E dorit de un club cu pretenţii Mamadou Thiam, aproape de revenirea în Superliga. E dorit de un club cu pretenţii
Tenismenul Ilie Năstase o susţine pe Gabriela Firea în competiţia pentru Primăria Capitalei Tenismenul Ilie Năstase o susţine pe Gabriela Firea în competiţia pentru Primăria Capitalei

OFICIAL ǀ CSA Steaua l-a transferat pe Adrian Popa! UPDATE

Liga II Publicat de Emanoil Ursache pe 23 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20403842/2/adipopa.jpg

Update: CSA Steaua a anunţat, joi, transferul atacantului Adrian Popa.

Jucătorul de 33 de ani a evoluat ultima oară la Academica Clinceni.

El a mai jucat la CS Buftea, FC Timişoara, Gloria Buzău, U Cluj, Concordia Chiajna, FCSB, Reading, Al Taawon, Ludogoreţ şi FC Voluntari.

Popa a fost de trei ori campion al României cu FCSB, campion al Bulgariei cu Ludogoreţ şi a cucerit de două ori Cupa României, o dată Cupa Bulgariei şi Supercupa României.

El are 51 de meciuri în cupele europene şi 24 de partide pentru echipa naţională a României.

Ştirea iniţială: CSA Steaua Bucureşti a dat o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor, atât în ochii fanilor, cât şi din perspectiva valorii jucătorului achiziţionat.

Divizionara secundă l-a adus pe Adrian Popa (33 de ani), fotbalist important în istoria recentă a rivalei FCSB şi om cu 24 de selecţii şi patru goluri pentru prima reprezentativă a României. Informaţia a fost confirmată chiar de către mijlocaşul dreapta.

”Am semnat în urmă cu o oră. Discuţiile au durat cinci minute.”, a spus Adrian Popa pentru site-ul playsport.ro.

Antrenorul Daniel Opriţa nu ştia că se va putea baza pe serviciile ”Motoretei”, conform sursei citate: ”Nu ştiam că a semnat. Nu va pot confirma. Dacă a semnat, mă bucur, dar nu pot să vă confirm pentru că nu ştiu. El se antrenează cu noi, am vorbit cu el şi mi a promis că dacă nu îşi găseşte o echipă în străinătate, vine la noi. E un jucător pe care mi-l doresc mult!”.

Adrian Popa îşi va vedea astfel visul de final de carieră împlinit, conform declaraţiilor acestuia din vară: ”Eu mi-aş dori să mă retrag pe Ghencea. Acolo am cunoscut cele mai frumoase amintiri legate de fotbal şi acolo mi-aş dori să mă şi retrag. Este un vis!”.

Trei campionate, două Cupe ale României şi o Supercupă a câştigat Adrian Popa alături de FCSB, pentru care a marcat 28 de goluri în 230 de meciuri. Popa şi-a trecut, în tricoul fostei sale echipe, în cont şi 48 de pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele