Ultima oră
În trecut l-a dorit cu insistenţă, dar acum Becali i-a închis uşa în nas jucătorului: ”Dacă îmi dă bani, tot nu îl iau!”

În trecut l-a dorit cu insistenţă, dar acum Becali i-a închis uşa în nas jucătorului: ”Dacă îmi dă bani, tot nu îl iau!”
Incredibil! Balonul de Aur vrea să plece din Arabia Incredibil! Balonul de Aur vrea să plece din Arabia
Şoc în Premier League! Antrenorul colosului din fotbalul englez a fost dat afară din senin

Şoc în Premier League! Antrenorul colosului din fotbalul englez a fost dat afară din senin
Cutremur în sportul românesc! Un sportiv cu şanse de a cuceri o medalie olimpică, suspendat 17 luni de Tribunalul Antidoping Cutremur în sportul românesc! Un sportiv cu şanse de a cuceri o medalie olimpică, suspendat 17 luni de Tribunalul Antidoping
Selecţionerul Sloveniei a anunţat lotul lărgit de 30 de jucători pentru EURO 2024 Selecţionerul Sloveniei a anunţat lotul lărgit de 30 de jucători pentru EURO 2024
Dinamo i-a decis viitorul lui Dennis Politic, la o zi după manşa tur a barajului cu Csikszereda Dinamo i-a decis viitorul lui Dennis Politic, la o zi după manşa tur a barajului cu Csikszereda

CTP, surprins după decizia TAS în cazul Simonei Halep : "Nu am mai auzit de o asemenea reducere a suspendării"

Tenis Publicat pe 5 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21514329/1/ctp.jpg

Simona Halep va putea reveni în competiţii, suspendarea sa fiind redusă de Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la patru ani la nouă luni.

În 2022, la 21 octombrie, sportiva din Constanţa anunţa că a fost depistată pozitiv cu roxadustat, după un meci din primul tur la US Open.

În 12 septembrie 2023, Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunţat că un tribunal independent a suspendat-o pentru o perioadă de patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP).

CTP, reacţie după verdictul TAS: "Este o veste foarte bună"

Cristian Tudor Popescu s-a arătat extrem de încântat de decizia pe care Tribunalul de Arbitraj Sportiv a luat-o, aceea de a-i reduce perioada de suspendare a Simonei Halep de la patru ani la nouă luni.

CTP a declarat că nu se aştepta la o asemenea decizie, dar este de părere că sportivei i s-a făcut dreptate.

"Simonei Halep i s-a făcut dreptate, este o veste foarte bună în ciuda faptului că e surprinzătoare, eu nu am mai auzit de o asemenea reducere de suspendare până acum, de la 4 ani la 9 luni. Şi este o veste foartă bună pentru că Tribunalul de la Lausanne a ţinut seama de ce am spus din primul minut şi până azi.

Am susţinut mereu, am şi scris, că a greşit, dar nu pot să cred că în mod conştient ar fi introdus în corp acea substanţă. Faptul că Mouratoglou, chiar atât de târziu a făcut totuşi recunoaşterea, pentru că din ordinul lui i s-a dat, iar Simona nu a ştiut ce a luat, asta a contat.

 

Cele 9 luni sunt corecte, o penalizează pentru că s-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje, să ţină minte să nu mai facă aşa ceva, şi-a abandonat staff-ul şi s-a pus în braţele altui staff, străin. Acest escroc a fost izgonit recent de echipa lui Holger Rune, ar fi trebuit să se informeze mai bine înainte de a se abandona escrocului Mouratoglou.

Vestea cea mai bună e că de mâine poate intra la turnee, la Indian Wells e târziu, dar bănuiesc că la Miami va juca şi e important să adune meciuri, mai ales că ea s-a antrenat, e foarte posibil ca Simona să revină la forma ei de altădată. Dacă s-ar fi făcut doi ani, nu ştiu. Eu cred că Simona Halep mai poate să revină", a declarat Cristian Tudor Popescu, pentru GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele