Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

Cum se simte Neymar după operaţie! Anunţ din Brazilia

Staruri din fotbal Publicat pe 14 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21385161/1/psgfr-neymar.jpg

Rodrigo Lasmar, medicul naţionalei Braziliei, a făcut un bilanţ al situaţiei lui Neymar după operaţie. Fostul jucător de la PSG şi-a rupt ligamentul încrucişat şi meniscul de la genunchiul stâng pe 17 octombrie.

”Neymar se recuperează foarte bine. Am fost cu el duminică pentru o nouă evaluare postoperatorie, care a fost deja programată.

Se recuperează foarte bine, bineînţeles, dar este încă în faza iniţială. Vorbim despre o accidentare la genunchi, o accidentare complexă, o ruptură de ligament, leziuni ale meniscului care au trebuit să fie suturate şi, din acest motiv, a trebuit să petreacă o perioadă fără să meargă.

Din cauza leziunilor asociate, pe lângă ligament, va trece printr-un proces de reabilitare lent şi îndelungat, iar el este conştient de acest lucru. Cu toţii suntem conştienţi de acest lucru. Dar el a răspuns foarte bine. Suntem mulţumiţi de ceea ce a arătat până acum”, a spus el.

Neymar a fost operat cu succes de doctorul Rodrigo Lasmar, săptămâna trecută, la Belo-Horizonte, pentru o ruptură de ligamente încrucişate la piciorul stâng. El va petrece câteva zile în spital înainte de a începe recuperarea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri