Ultima oră
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră

Da, aţi citit bine! Istvan Kovacs, delegat la o partidă foarte importantă din optimile Champions League

Champions League Publicat de Tudor Moisa pe 18 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21496570/1/universitatea-cluj-fcsb-superliga-superbet-31-10-2022.jpg

Deşi este mereu criticat pentru felul cum arbitrează în Superligă, Istvan Kovacs pare că este tot mai apreciat la UEFA.

Arbitrul din Carei va conduce partida dintre Inter şi Atletico Madrid, din optimile Champions League. Meciul se va juca la Milano, marţi, de la 22:00 şi va putea fi urmărit la Prima Sport şi online pe PrimaPlay.ro.

Istvan Kovacs va fi ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, iar al patrulea oficial va fi Horaţiu Feşnic. În camera VAR se vor afla Cătălin Popa şi Marco Fritz, din Germania.

Kovacs a mai fost la centru de patru ori în actuala stagiune de Champions League, la partidele Newcastle - PSG, scor 4-1, Arsenal - Sevilla, scor 2-0, Milan - Dortmund, scor 1-3 şi Porto - Şahtior, scor 5-3.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri